Развитие личности ребенка от пяти до семи - Илья Слободчиков, Елена Смирнова, Светлана Зиньковская, Светлана Минюрова, Валентина Ильина (978-5-91743-010-2)

Развитие личности ребенка от пяти до семи - Илья Слободчиков, Елена Смирнова, Светлана Зиньковская, Светлана Минюрова, Валентина Ильина (978-5-91743-010-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 245
245 грн
  • ISBN: 978-5-91743-010-2
  • Код товару: 291024
Основні характеристики
Редактор: Лариса Головей
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 576
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)

Про книгу «Розвиток особистості дитини від п'яти до семи» Валентина Ільїна , Олена Смирнова , Ілля Слободчиков , Світлана Зіньківська , Світлана Мінюрова

Як тільки дитині виповнюється п'ять років, батьки всерйоз замислюються про його майбутньої шкільного життя. Все він вміє і знає з того, що належить першокласнику? Що робити, якщо він ще недостатньо добре читає, пише і вважає? Як він буде відчувати себе в новому колективі і як складуться його стосунки з першим учителем? Як вибрати школу і програму, за якою він буде вчитися? Чи потрібно з дитиною займатися самим або достатньо тих знань, які він отримує в дошкільному закладі? Відповідаючи на ці та багато інших питань, видання також допомагає зрозуміти, наскільки істотні зміни, які відбуваються в особистісному розвитку дитини у віці від п'яти до семи років. Як дитина засвоює соціальні норми і правила, хто і чому для нього є авторитетом, що його цікавить, чому йому хочеться бути дорослим, відчувати себе значущим і зрозумілим. Книга призначена для батьків, психологів, педагогів, педіатрів, фахівців розвиваючих центрів і всіх, кому цікава особистість дитини.

Купити книгу «Розвиток особистості дитини від п'яти до семи» Валентина Ільїна , Олена Смирнова , Ілля Слободчиков , Світлана Зіньківська , Світлана Мінюрова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиток особистості дитини від п'яти до семи" (Валентина Ільїна , Олена Смирнова , Ілля Слободчиков , Світлана Зіньківська , Світлана Мінюрова) з ISBN 978-5-91743-010-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Лариса Головей
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
576
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Валентина Ільїна , Олена Смирнова , Ілля Слободчиков , Світлана Зіньківська , Світлана Мінюрова

Рецензії на книгу «Розвиток особистості дитини від п'яти до семи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами