Практика дао Toyota. Руководство по внедрению принципов менеджмента Toyota - Джеффри Лайкер, Дэвид Майер (978-5-9614-5538-0)

Практика дао Toyota. Руководство по внедрению принципов менеджмента Toyota - Джеффри Лайкер, Дэвид Майер (978-5-9614-5538-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 552
552 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5538-0
  • Код товару: 290830
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 592
Формат: 70х90/16 (170х215 мм)

Про книгу «Практика дао Toyota. Керівництво по впровадженню принципів менеджменту Toyota» Джеффрі Лайкер , Девід Майер

Бережливе виробництво, розроблене в компанії Toyota, - одна з найбільш досконалих моделей бізнесу. У багатьох провідних світових компаніях вже побудовано бережливе виробництво, багато (в тому числі і російські) компанії знаходяться на шляху його впровадження. Книга покликана допомогти подолати численні перешкоди на шляху практичного впровадження принципів менеджменту Toyota. З чого почати перетворення? Як створити стабільні процеси, побудувати пов'язаний потік? Чи завжди слід прагнути до потоку одиничних виробів? У книзі автори розвивають і поглиблюють модель 4P (філософія, процеси, співробітники і партнери, рішення проблем), вперше описану в бестселері Джеффрі Лайкер «Дао Toyota». Безліч порад, рекомендацій і прикладів роблять цю книгу одним з найкращих посібників з побудови бережливого виробництва.

Купити книгу «Практика дао Toyota. Керівництво по впровадженню принципів менеджменту Toyota» Джеффрі Лайкер , Девід Майер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практика дао Toyota. Керівництво по впровадженню принципів менеджменту Toyota" (Джеффрі Лайкер , Девід Майер) з ISBN 978-5-9614-5538-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
592
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеффрі Лайкер , Девід Майер

Рецензії на книгу «Практика дао Toyota . Керівництво по впровадженню принципів менеджменту Toyota ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами