Арт-терапия - новые горизонты - Александр Копытин, Корри МакКлин, Ольга Постальчук, Бет Стоун, Кети Мальчиоди, Люсиль Пролкс (978-5-89353-162-0)

Арт-терапия - новые горизонты - Александр Копытин, Корри МакКлин, Ольга Постальчук, Бет Стоун, Кети Мальчиоди, Люсиль Пролкс (978-5-89353-162-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 348
348 грн
  • ISBN: 978-5-89353-162-0
  • Код товару: 290401
Основні характеристики
Під редакцією: Олександр Копитін
Редактор: І. Клочкова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Арт - терапія - нові горизонти» Олександр Копитін , Бет Стоун , Кеті Мальчіоді , Коррі МакКлін , Люсіль Пролкс , Ольга Постальчук

Книга відображає широкий спектр форм і моделей сучасної арт-терапії, які використовуються в різних областях лікувальної та реабілітаційної практики. Особливе місце відводиться роботі з пацієнтами, що страждають алкогольною чи наркотичною залежністю, терапії дітей та підлітків, а також роботі з особами, які переживають посттравматичний стресовий розлад, і з психічно хворими. Представлені нові підходи до наукових досліджень в арт-терапії. Книга буде корисна для практичних психологів та лікарів-психотерапевтів, педагогів і соціальних працівників.

Купити книгу «Арт - терапія - нові горизонти» Олександр Копитін , Бет Стоун , Кеті Мальчіоді , Коррі МакКлін , Люсіль Пролкс , Ольга Постальчук в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Арт - терапія - нові горизонти" (Олександр Копитін , Бет Стоун , Кеті Мальчіоді , Коррі МакКлін , Люсіль Пролкс , Ольга Постальчук) з ISBN 978-5-89353-162-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Під редакцією
Олександр Копитін
Редактор
І. Клочкова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олександр Копитін , Бет Стоун , Кеті Мальчіоді , Коррі МакКлін , Люсіль Пролкс , Ольга Постальчук

Рецензії на книгу «Арт - терапія - нові горизонти ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами