Психоаналитическая диагностика. Понимание структуры личности в клиническом процессе - Нэнси Мак-Вильямс (978-5-86375-207-5)

Психоаналитическая диагностика. Понимание структуры личности в клиническом процессе - Нэнси Мак-Вильямс (978-5-86375-207-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 784
784 грн
  • ISBN: 978-5-86375-207-5
  • Код товару: 289229
Основні характеристики
Перекладач: В. Снігур
Редактор: І. Знаешева
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 592

Про книгу «Психоаналітична діагностика. Розуміння структури особистості в клінічному процесі» Ненсі Мак - Вільямс

Ця книга чудова в багатьох відносинах. Написана блискучим професіоналом найвищого рівня, вона вже увійшла в золотий фонд аналітичної класики і стала бестселером в тих країнах, де була видана. У Росії вона виходить лише через чотири роки після першої публікації. Це один з найсучасніших базових підручників з психоаналітичної діагностики особистості, написаний прекрасною мовою і містить струнке синтезоване виклад існуючих психоаналітичних підходів до структури особистості і конкретні практичні рекомендації з проведення психоаналітичної терапії з різними типами пацієнтів. Книга, безсумнівно, буде цікава і корисна психотерапевтів, психіатрів, психологів-консультантів, студентам, педагогам і всім хто цікавиться глибинною психологією.

Купити книгу «Психоаналітична діагностика. Розуміння структури особистості в клінічному процесі» Ненсі Мак - Вільямс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психоаналітична діагностика. Розуміння структури особистості в клінічному процесі" (Ненсі Мак - Вільямс) з ISBN 978-5-86375-207-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
В. Снігур
Редактор
І. Знаешева
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
592
Формат
60х88/16 (150х210 мм)
Автор
Ненсі Мак - Вільямс

Рецензії на книгу «Психоаналітична діагностика . Розуміння структури особистості в клінічному процесі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами