Теория семейных систем Мюррея Боуэна. Основные понятия, методы и клиническая практика - Кэтрин Бейкер, Анна Варга (978-5-89353-338-5)

Теория семейных систем Мюррея Боуэна. Основные понятия, методы и клиническая практика - Кэтрин Бейкер, Анна Варга (978-5-89353-338-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 507
507 грн
  • ISBN: 978-5-89353-338-5
  • Код товару: 288085
Основні характеристики
Перекладач: Е. дайчиками
Редактор: К. Бейкер
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Теорія сімейних систем Мюррея Боуена. Основні поняття , методи і клінічна практика» Анна Варга , Кетрін Бейкер

Книга включає статті відомого американського психіатра і психотерапевта Мюррея Боуена, а також його найближчих учнів і послідовників і дає уявлення про створену ним теорії сімейних систем. Крім загальних аспектів теорії сімейних систем, в книзі висвітлюються такі теми, як подружній конфлікт, дитяча психопатологія, емоційні розриви, і більш спеціальні питання (інцест, смерть значимого члена сім'ї та ін.). Книга буде корисна психологам, психотерапевтам, соціальним працівникам, студентам психологічних вузів і широкого кола читачів, у яких виникають ті чи інші проблеми в сімейних відносинах.

Купити книгу «Теорія сімейних систем Мюррея Боуена. Основні поняття , методи і клінічна практика» Анна Варга , Кетрін Бейкер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Теорія сімейних систем Мюррея Боуена. Основні поняття , методи і клінічна практика" (Анна Варга , Кетрін Бейкер) з ISBN 978-5-89353-338-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. дайчиками
Редактор
К. Бейкер
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
496
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Анна Варга , Кетрін Бейкер

Рецензії на книгу «Теорія сімейних систем Мюррея Боуена . Основні поняття , методи і клінічна практика ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами