Управление эффективностью бизнеса. Концепция Business Performance Management - Е.Л. Мостовой, Е.Ю. Духонин, Дмитрий Исаев (5-9614-0201-0)

Управление эффективностью бизнеса. Концепция Business Performance Management - Е.Л. Мостовой, Е.Ю. Духонин, Дмитрий Исаев (5-9614-0201-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 61
61 грн
  • ISBN: 5-9614-0201-0
  • Код товару: 287211
Основні характеристики
Художник: М. Новікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Управління ефективністю бізнесу. Концепція Business Performance Management» Дмитро Ісаєв , Е.Л. Мостовий , О.Ю. Духонин

Business Performance Management (BPM), або, по-російськи, управління ефективністю бізнесу - це сукупність інтегрованих циклічних процесів управління та аналізу, а також відповідних технологій, що мають відношення як до фінансової, так і до операційної діяльності організації. ВРМ дозволяє підприємствам визначати стратегічні цілі, а потім оцінювати ефективність своєї діяльності по відношенню до цих цілей і управляти процесом їх досягнення. При цьому ключові ВРМ-процеси пов'язані з реалізацією стратегії організації і включають фінансове та операційне планування, консолідацію та звітність, моделювання, аналіз і моніторинг ключових показників ефективності. У книзі розглядаються основи концепції ВРМ і її окремі складові: цільове управління (Balanced Scorecard), планування та бюджетування, моделювання бізнесу на основі функціонально-вартісного аналізу і теорії обмежень, консолідація фінансової звітності, кошти фінансово-економічного аналізу. Як інструменти реалізації концепції ВРМ розглянуті програмні продукти корпорації Hyperion Solutions, а в якості прикладів практичного застосування - досвід авторів, накопичений за період починаючи з 1999 року, в ході численних впроваджень ВРМ-рішень на підприємствах, в банках і організаціях Росії і СНД. Книга призначена для керівників вищої ланки підприємств, банків і організацій, співробітників фінансово-економічних служб і підрозділів інформаційних технологій, фахівців з управління, а також студентів економічних вузів.

Купити книгу «Управління ефективністю бізнесу. Концепція Business Performance Management» Дмитро Ісаєв , Е.Л. Мостовий , О.Ю. Духонин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Управління ефективністю бізнесу. Концепція Business Performance Management" (Дмитро Ісаєв , Е.Л. Мостовий , О.Ю. Духонин) з ISBN 5-9614-0201-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дмитро Ісаєв , Е.Л. Мостовий , О.Ю. Духонин

Рецензії на книгу «Управління ефективністю бізнесу . Концепція Business Performance Management ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами