Клиническая патопсихология. Руководство для врачей и клинических психологов - Инна Крук, Вадим Блейхер, Сергей Боков (978-5-9770-0367-4)

Клиническая патопсихология. Руководство для врачей и клинических психологов - Инна Крук, Вадим Блейхер, Сергей Боков (978-5-9770-0367-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 157
157 грн
  • ISBN: 978-5-9770-0367-4
  • Код товару: 180046
Основні характеристики
Редактор: Д. Фельдштейн
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Клінічна патопсихологія. Керівництво для лікарів і клінічних психологів» Вадим Блейхер , Інна Крук , Сергій Боков

У керівництві викладаються основні принципи, методи та методологічні основи патопсихології. Наводяться відомості про найбільш часто вживаних методиках дослідження уваги, пам'яті, сенсомоторики, рівня і особливостей протікання розумових процесів, особистісних властивостей. У розділах, присвячених питанням патопсихологической семіотики, дається характеристика даних, одержуваних при обстеженні хворих на психічні захворювання і прикордонними нервово-психічні розлади, в тому числі хворих дитячого і підліткового віку. Обговорюються питання валідності патопсихологических методик в нозологічної психіатричної діагностики. Посібник призначений для лікарів: психіатрів, невропатологів, наркологів; медичних (клінічних) і спеціальних психологів, юристів, а також для більш широкого кола читачів, які цікавляться питаннями психіатрії та психології. Може слугувати навчальним посібником для студентів медичних вузів, психологічних факультетів (відділень) університетів і вищих педагогічних навчальних закладів.

Купити книгу «Клінічна патопсихологія. Керівництво для лікарів і клінічних психологів» Вадим Блейхер , Інна Крук , Сергій Боков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Клінічна патопсихологія. Керівництво для лікарів і клінічних психологів" (Вадим Блейхер , Інна Крук , Сергій Боков) з ISBN 978-5-9770-0367-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Фельдштейн
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
624
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Вадим Блейхер , Інна Крук , Сергій Боков

Рецензії на книгу «Клінічна патопсихологія . Керівництво для лікарів і клінічних психологів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами