Удивляюсь, злюсь, боюсь... Программы групповой психологической работы с дошкольниками - Наталия Донскова, Светлана Крюкова (978-5-98563-324-5)

Удивляюсь, злюсь, боюсь... Программы групповой психологической работы с дошкольниками - Наталия Донскова, Светлана Крюкова (978-5-98563-324-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 123
123 грн
  • ISBN: 978-5-98563-324-5
  • Код товару: 177195
Основні характеристики
Художник: М. Морейн
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Дивуюся , злюся , боюся... Програми груповий психологічної роботи з дошкільнятами» Наталія Донскова , Світлана Крюкова

Презентований збірник - це зібрання сучасних і класичних програм по психотерапевтичної роботі з дітьми віком від 3 до 6 років в групах дошкільних і молодших шкільних установ. Перша частина психологічного збірки - програми, ключове завдання яких - якомога швидше і з мінімальними "втратами" пристосується до способу життя садіковскіх групи, в детсадовской групі в цілому (це можуть бути дитсадки компенсуючі або загально), налаштувати правильну сприятливу атмосферу в дитячій групі, взаємовідношення в ній діток. Друга частина - це власне розвиваючі програми. Кожна з представлених психологічних, розвиваючих програм спрямована на формування сприйняття, на розвиток тілесних відчуттів, покликана розвивати рухову координацію, формувати емоційну сферу дітей. Програмами передбачається навчити дітей вміти осмислювати, розуміти і контролювати особисті емоції і переживання, розпізнавати особисті емоційні стани, тобто розуміти свої емоції - від чого вони виникають. Автори презентованої книги - практичні психологи з величезним досвідом роботи.

Купити книгу «Дивуюся , злюся , боюся... Програми груповий психологічної роботи з дошкільнятами» Наталія Донскова , Світлана Крюкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дивуюся , злюся , боюся... Програми груповий психологічної роботи з дошкільнятами" (Наталія Донскова , Світлана Крюкова) з ISBN 978-5-98563-324-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Наталія Донскова , Світлана Крюкова

Рецензії на книгу «Дивуюся , злюся , боюся ... Програми груповий психологічної роботи з дошкільнятами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами