Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу - Бент Флівб’єрг, Ден Гарднер (978-617-17-0302-5)

Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу - Бент Флівб’єрг, Ден Гарднер (978-617-17-0302-5)

Есть в наличии
Есть в наличии 330
330 грн
  • ISBN: 978-617-17-0302-5
  • Код товара: 357791
Основные характеристики
Переводчик: Олеся Лященко
Редактор: Д. Швачка
Серия: Бізнес
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу» Бент Флівб’єрг, Ден Гарднер

У ваших руках книжка, яка допоможе в будь-якій справі — від зведення хмарочоса до ремонту на кухні. Прочитавши її, ви навчитеся мислити нестандартно, але не надто довго. Перестанете розглядати психологію і владу як окремі сили. Навчитеся ставити правильні запитання, перш ніж вимагати правильних відповідей, і думати справа наліво. Надійно триматимете в полі зору правильні орієнтири. Приймете той факт, що жоден процес не є ідеальним. А ще по-новому подивитеся на прогнозування й управління ризиками, аналізуючи досвід світових компаній: Amazon, Pixar, Apple, Mass Transit Railway (MTR), Tesla, Facebook тощо. Це буде захоплива бізнес-подорож, кінцева станція якої — ваш гарантований успіх без небезпечних затримок, нестач i перевитрат.

Купить книгу «Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу» Бент Флівб’єрг, Ден Гарднер в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу" (Бент Флівб’єрг, Ден Гарднер) с ISBN 978-617-17-0302-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олеся Лященко
Редактор
Д. Швачка
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Оксана Гаджій
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
336
Формат
145х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Бент Флівб’єрг, Ден Гарднер

Рецензии на книгу «Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями