Війна та бюджет. Уроки персональних фінансів. Хроніки боротьби українців на економічному фронті. Погляд у фінансове майбутнє України - Любомир Остапів (978-617-7933-64-8)

Війна та бюджет. Уроки персональних фінансів. Хроніки боротьби українців на економічному фронті. Погляд у фінансове майбутнє України - Любомир Остапів (978-617-7933-64-8)

Есть в наличии
Есть в наличии 306
306 грн
  • ISBN: 978-617-7933-64-8
  • Код товара: 357732
Основные характеристики
Редактор: Євген Плясецький
Язык: украинский
Переплёт: 2022
Оформление обложки: Анастасія Нечипорук
Бумага: офсетная белая

О книге «Війна та бюджет. Уроки персональних фінансів. Хроніки боротьби українців на економічному фронті. Погляд у фінансове майбутнє України» Любомир Остапів

У книзі Любомира Остапіва йдеться про економічний фронт у двох його вимірах. Перший вимір — те, що сталося в персональних фінансах, економіці та банківській системі. Уроки сімейного бюджету за форс-мажору. Чому вистояла банківська система. Курс гривні та чинники майбутнього національної валюти. Глибина падіння економіки України. Податкова реформа воєнного часу. Фінтехреволюція для українців. Другий вимір — сотні тисяч українців у численних робочих групах, які успішно реалізували ізоляцію економіки ворога. Потужні санкції Заходу та добровільний вихід міжнародних компаній із ринку росії повернули економіку агресора в «ліхіє дєвяностиє». Щоб їм бракувало ресурсів продовжувати цю війну роками і тим паче починати нові! Також у книзі йдеться про фінансове майбутнє України. Про глобальні тренди та наше місце в них. Про міжнародну допомогу та фонди відновлення України. Про гроші на відбудову. Про економічний патріотизм. Про майбутнє автор розповідає зі здоровим оптимізмом. Бо після всього, що сталося, нам важливо дивитися вперед. Адже перемога — не просто вистояти і зберегти території. Перемога — це відбудувати кращу Україну.

Купить книгу «Війна та бюджет. Уроки персональних фінансів. Хроніки боротьби українців на економічному фронті. Погляд у фінансове майбутнє України» Любомир Остапів в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Війна та бюджет. Уроки персональних фінансів. Хроніки боротьби українців на економічному фронті. Погляд у фінансове майбутнє України" (Любомир Остапів) с ISBN 978-617-7933-64-8 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Євген Плясецький
Язык
украинский
Переплёт
2022
Оформление обложки
Анастасія Нечипорук
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
мягкий
Формат
160х210 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Любомир Остапів

Рецензии на книгу «Війна та бюджет. Уроки персональних фінансів. Хроніки боротьби українців на економічному фронті. Погляд у фінансове майбутнє України».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями