Зрозуміти (і здолати) булінг. Дізнайтесь про булінг більше, щоб його стало менше - Анастасія Мельниченко (978-617-170-352-0)

Зрозуміти (і здолати) булінг. Дізнайтесь про булінг більше, щоб його стало менше - Анастасія Мельниченко (978-617-170-352-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 248
248 грн
  • ISBN: 978-617-170-352-0
  • Код товара: 357683
Основные характеристики
Научный редактор: Олена Западнюк
Редактор: Маргарита Більчук
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Зрозуміти (і здолати) булінг. Дізнайтесь про булінг більше, щоб його стало менше» Анастасія Мельниченко

Ми звикли розглядати булінг як проблему протистояння двох сторін: «агресивного» булера і «затюканої» жертви. Але булінг — це ціла екосистема, на яку впливають не лише відносини дітей, а й відносини дітей і батьків, батьків і вчителів, шкільні правила й норми, атмосфера школи, традиції, сучасні історичні події тощо. Тому, щоб зрозуміти природу булінгу, треба зрозуміти, як функціонує група та що є внутрішнім рушієм для учасників цькування. Авторка детально розписує причини й види булінгу, роль кожного учасника групи, а також ролі дорослих, які є модераторами соціальної взаємодії між дітьми. Як учителям працювати з учнями, що мають поведінково-емоційні розлади? Як батькам говорити з дітьми, які є булерами або зазнають булінгу? Чому і яким чином батьки та школа мають співпрацювати, щоб мінімізувати негативний вплив булінгу на життя і здоров’я дітей? Якою має стати школа, аби бути вільною від булінгу? Відповіді та покрокові інструкції – на сторінках книжки, яка назавжди змінить ваше ставлення до цієї проблеми.

Купить книгу «Зрозуміти (і здолати) булінг. Дізнайтесь про булінг більше, щоб його стало менше» Анастасія Мельниченко в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Зрозуміти (і здолати) булінг. Дізнайтесь про булінг більше, щоб його стало менше" (Анастасія Мельниченко) с ISBN 978-617-170-352-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Научный редактор
Олена Западнюк
Редактор
Маргарита Більчук
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Лада Касьяненко
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
304
Формат
145х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Анастасія Мельниченко

Рецензии на книгу «Зрозуміти (і здолати) булінг. Дізнайтесь про булінг більше, щоб його стало менше».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями