Велика книга знань для малюків. Абетка. Лічба. Тварини. Динозаври. Атлас світу. English - Ольга Братчук, Любов Яковенко, Наталія Томашевська (978-966-947-225-0)

Велика книга знань для малюків. Абетка. Лічба. Тварини. Динозаври. Атлас світу. English - Ольга Братчук, Любов Яковенко, Наталія Томашевська (978-966-947-225-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 392
392 грн
  • ISBN: 978-966-947-225-0
  • Код товара: 357675
Основные характеристики
Художник: Костянтин Лисий
Редактор: Н. Томашевська
Возрастная категория: для дошкольного возраста
Язык: украинский

О книге «Велика книга знань для малюків. Абетка. Лічба. Тварини. Динозаври. Атлас світу. English» Ольга Братчук, Любов Яковенко, Наталія Томашевська

Це й справді — велика книга знань для малюків. Та що там! Це ду-уже велика книга — справжнісінька навколосвітня подорож планетою Знань! І це не просто яскраве порівняння. А насправді захоплива, сповнена пригод подорож країнами Знань, морями Відкриттів, континентами Нової Інформації та Відомостей про навколишній світ. Оце — дитячий подарунок, так подарунок! По-перше, на дітей чекає повноцінний Атлас світу в ілюстраціях. Це дивовижний і незвичайний географічний віммельбух. Знаєте, що таке віммельбух? Чули, але поки ще не бачили? Ну, так ось він, перед вами — Атлас світу, де детально, в численних малюнках розповідається про культуру, побут, господарський устрій країн і народів планети Земля. По-друге, машина часу — є така у Видавничого будинку «Пегас»! — перенесе допитливу малечу в епоху динозаврів та доісторичних тварин. Морські й літаючі ящери грізним шумом велетенських крил і плавців, бронтотерії та мегантеріони гуркотом, немов громом, — зустрінуть на порозі загадкових минулих епох. По-третє, основні види транспорту і типи автомобілів, винайдені людиною, відкриють дітям захопливий світ машин, що стрімко мчать, літають, перевозять вантажі, поспішають на допомогу. По-четверте, величезний, різноманітний тваринний світ, що населяє різні куточки нашої планети, — яскраві, «живі» фото диких і свійських тварин захоплять уяву маленьких читачів:

Купить книгу «Велика книга знань для малюків. Абетка. Лічба. Тварини. Динозаври. Атлас світу. English» Ольга Братчук, Любов Яковенко, Наталія Томашевська в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Велика книга знань для малюків. Абетка. Лічба. Тварини. Динозаври. Атлас світу. English" (Ольга Братчук, Любов Яковенко, Наталія Томашевська) с ISBN 978-966-947-225-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Томашевська
Возрастная категория
для дошкольного возраста
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
224
Формат
225x295 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Ольга Братчук, Любов Яковенко, Наталія Томашевська

Рецензии на книгу «Велика книга знань для малюків. Абетка. Лічба. Тварини. Динозаври. Атлас світу. English».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями