XX - мозок. Сучасна наука про жіноче когнітивне здоров’я, гормональний баланс, сон і пам’ять - Ліса Москоні (978-617-8115-23-4)

XX - мозок. Сучасна наука про жіноче когнітивне здоров’я, гормональний баланс, сон і пам’ять - Ліса Москоні (978-617-8115-23-4)

Есть в наличии
Есть в наличии 345
345 грн
  • ISBN: 978-617-8115-23-4
  • Код товара: 357668
Основные характеристики
Переводчик: Наталія Валевська
Научный редактор: Галина Семчишин
Редактор: Вікторія Кравчук
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «XX - мозок. Сучасна наука про жіноче когнітивне здоров’я, гормональний баланс, сон і пам’ять» Ліса Москоні

Чому турбуватися про жіноче здоров’я — це не тільки ходити до мамолога після сорока, раз на рік робити цитологічний аналіз чи контролювати рівень естрогену? Чому жінкам особливо важливо дбати про мозок? У цій книжці Ліса Москоні порушує теми, які медицина стигматизувала століттями. Авторка розповідає про когнітивне здоров’я і сумну статистику (2/3 пацієнтів із хворобою Альцгеймера — жінки), чому пацієнток не можна лікувати за «чоловічими стандартами», як естроген впливає на пам’ять, що змінюється в організмі під час статевого дозрівання, вагітності, припинення менструації тощо. Москоні дає дієві й науково обґрунтовані поради, привертає увагу до проблем жінок із післяпологовою депресією чи під час менопаузи. Для жінок незалежно від віку, що хочуть краще знати особливості свого організму. Книжка допоможе краще розуміти себе, маму, подругу чи колегу, знати, що відбувається під час ПМС, після пологів, у перименопаузі чи менопаузі. Авторка пропонує нове бачення жіночого здоров’я: не через суто репродуктивну функцію, а через зв’язок між мозком, гормонами, менопаузою. Москоні є однією із найвпливовіших і найреволюційніших дослідниць у цій темі. Вона ставить діагнози сучасній медицині, яка лікувала жінок за «чоловічими стандартами», і пропонує дієві методи, як покращити самопочуття жінки на різних етапах. Про авторку Ліса Москоні — професорка неврології, заступниця директора Клініки запобігання хворобі Альцгеймера при Корнелльському університеті. Викладачка факультету психіатрії Нью-Йоркської Школи медицини та факультету досліджень їжі й харчування Інституту Стейнгардт Нью-Йоркського університету. Одна із 17 найвпливовіших сучасних науковиць за версією Times. Її називають «Моною Лізою у сфері неврології.

Купить книгу «XX - мозок. Сучасна наука про жіноче когнітивне здоров’я, гормональний баланс, сон і пам’ять» Ліса Москоні в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "XX - мозок. Сучасна наука про жіноче когнітивне здоров’я, гормональний баланс, сон і пам’ять" (Ліса Москоні) с ISBN 978-617-8115-23-4 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Наталія Валевська
Научный редактор
Галина Семчишин
Редактор
Вікторія Кравчук
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Альбіна Колесніченко
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
352
Формат
145х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Ліса Москоні

Рецензии на книгу «XX - мозок. Сучасна наука про жіноче когнітивне здоров’я, гормональний баланс, сон і пам’ять».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями