Невдаха на мільярд. Захопливий злет і видовищний крах Адама Нейманна і компанії WeWork - Ривз Видеман (978-617-523-133-3)

Невдаха на мільярд. Захопливий злет і видовищний крах Адама Нейманна і компанії WeWork - Ривз Видеман (978-617-523-133-3)

Есть в наличии
Есть в наличии 400
400 грн
  • ISBN: 978-617-523-133-3
  • Код товара: 357657
Основные характеристики
Переводчик: Сергій Стець
Редактор: Олена Науменко
Возрастная категория: 18+
Язык: украинский

О книге «Невдаха на мільярд. Захопливий злет і видовищний крах Адама Нейманна і компанії WeWork» Ривз Видеман

Цікавезна історія про те, як цілком посередня компанія з оренди нерухомості ошукала ввесь світ. На початку свого шляху WeWork обіцяла неможливе: компанія заповзялася зробити американські офіси привабливими для працівників. Адам Нейманн, іммігрант, який вирішив заробити статок у Сполучених Штатах, ухопився за ідею перепрофілювання численних вільних офісних приміщень у Нью-Йорку для потреб фрилансерів, чия кількість повсякчас зростала. За десять років WeWork залучила мільярди доларів від провідних світових інвесторів, витративши їх на побудову глобальної імперії. Однак та карколомна швидкість, з якою Нейманн будував свою компанію, характеризувала і її не менш захопливий і гучний крах у 2019 році.

Купить книгу «Невдаха на мільярд. Захопливий злет і видовищний крах Адама Нейманна і компанії WeWork» Ривз Видеман в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Невдаха на мільярд. Захопливий злет і видовищний крах Адама Нейманна і компанії WeWork" (Ривз Видеман) с ISBN 978-617-523-133-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Сергій Стець
Редактор
Олена Науменко
Возрастная категория
18+
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Олександра Бочкор
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
448
Формат
140х210 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Ривз Видеман

Рецензии на книгу «Невдаха на мільярд. Захопливий злет і видовищний крах Адама Нейманна і компанії WeWork».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями