Війна. яку було необхідно виграти. Друга світова: стратегії, битви, рішення - Вільямсон Мюррей, Еллан Р. Міллет (978-966-378-959-0)

Війна. яку було необхідно виграти. Друга світова: стратегії, битви, рішення - Вільямсон Мюррей, Еллан Р. Міллет (978-966-378-959-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 675
675 грн
  • ISBN: 978-966-378-959-0
  • Код товара: 357646
Основные характеристики
Переводчик: Олександр Буценко
Редактор: Леся Лисенко
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Світлана Невдащенко

О книге «Війна. яку було необхідно виграти. Друга світова: стратегії, битви, рішення» Вільямсон Мюррей, Еллан Р. Міллет

Жодна війна ХХ століття не була такою глибоко трансформаційною та руйнівною як Друга світова. Ця книга – є унікальною та потужною оперативною історією цієї війни, яка відтворює повну картину битв на землі, на морі та в повітрі. Вільямсон Мюррей і Еллан Р. Міллет аналізують операції та тактику ведення війни як на європейському, так і на тихоокеанському театрах воєнних дій. Ми бачимо, як розроблялися та переглядалися стратегії і як бойові загони намагалися виконувати накази. Автори представляють пронизливі портрети воєначальників обох воюючих сторін, демонструючи неоднозначності, з якими вони стикалися, описуючи можливості, якими вони скористалися і ті, які пропустили. Усюди ми бачимо зв’язок між фактичними військовими операціями та їхніми політичними і моральними наслідками. «Війна, яку було необхідно виграти» – це кульмінація багаторічних досліджень двох провідних американських військових істориків. Вони уникають пафосного погляду на війну, але зберігають глибоку зацікавленність щодо проблем, з якими зіткнулися союзники та які вони подолали, а також реалістичну оцінку досягнень і невдач Осі. Ця наукова розвідка є чи не найбільш повним і досконалим екскурсом в історію Другої світової – від японо-китайської війни 1937 року до капітуляції Японії в 1945 році – призначена для студентів, науковців, а також буде цікавою для широкої читацької аудиторії.

Купить книгу «Війна. яку було необхідно виграти. Друга світова: стратегії, битви, рішення» Вільямсон Мюррей, Еллан Р. Міллет в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Війна. яку було необхідно виграти. Друга світова: стратегії, битви, рішення" (Вільямсон Мюррей, Еллан Р. Міллет) с ISBN 978-966-378-959-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олександр Буценко
Редактор
Леся Лисенко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Світлана Невдащенко
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
656
Формат
175х245 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Вільямсон Мюррей, Еллан Р. Міллет

Рецензии на книгу «Війна. яку було необхідно виграти. Друга світова: стратегії, битви, рішення».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями