Історія України. Довідник для абітурієнтів та школярів. Повний курс підготовки для вступу до закладів вищої освіти - Станіслав Кульчицький, Віталій Власов, Олександр Панарін (978-966-945-224-5)

Історія України. Довідник для абітурієнтів та школярів. Повний курс підготовки для вступу до закладів вищої освіти - Станіслав Кульчицький, Віталій Власов, Олександр Панарін (978-966-945-224-5)

Есть в наличии
Есть в наличии 218
218 грн
  • ISBN: 978-966-945-224-5
  • Код товара: 357402
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 528
Формат: 170х245 мм

О книге «Історія України. Довідник для абітурієнтів та школярів. Повний курс підготовки для вступу до закладів вищої освіти» Станіслав Кульчицький, Віталій Власов, Олександр Панарін

Довідник побудовано відповідно до чинної програми з історії України для закладів загальної середньої освіти. Він також відповідає програмовим вимогам до зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. Це дає змогу використовувати посібник і під час підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до уроків історії України, і до підсумкових державних атестацій, а також до зовнішнього незалежного оцінювання. У довіднику висвітлено історію України від найдавніших часів до сьогодення з позицій сучасної науки. Структура видання поєднує високу інформативність із простотою, логічністю й дохідливістю викладу. Текстовий матеріал належно ілюстрований. Довідник має карти до основних періодів історії України. Для зручності користування наприкінці книги розміщено покажчик основних подій, постатей, понять і термінів. Посібник стане в пригоді учням 7-11 класів закладів загальної середньої освіти, гімназій та ліцеїв, абітурієнтам, студентам закладів вищої освіти, учителям.

Купить книгу «Історія України. Довідник для абітурієнтів та школярів. Повний курс підготовки для вступу до закладів вищої освіти» Станіслав Кульчицький, Віталій Власов, Олександр Панарін в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Історія України. Довідник для абітурієнтів та школярів. Повний курс підготовки для вступу до закладів вищої освіти" (Станіслав Кульчицький, Віталій Власов, Олександр Панарін) с ISBN 978-966-945-224-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
528
Формат
170х245 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Станіслав Кульчицький, Віталій Власов, Олександр Панарін

Рецензии на книгу «Історія України. Довідник для абітурієнтів та школярів. Повний курс підготовки для вступу до закладів вищої освіти».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями