Історія війн і військового мистецтва. Том 3. Від масових армій до відродження професійних армій (XX — XXI ст.) - Леонтій Войтович, Віктор Голубко, Валерій Грицюк, Леонід Кривизюк, Олександр Лисенко (978-966-03-8744-7)

Історія війн і військового мистецтва. Том 3. Від масових армій до відродження професійних армій (XX — XXI ст.) - Леонтій Войтович, Віктор Голубко, Валерій Грицюк, Леонід Кривизюк, Олександр Лисенко (978-966-03-8744-7)

Есть в наличии
Есть в наличии 1682
1 682 грн
  • ISBN: 978-966-03-8744-7
  • Код товара: 357309
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная с оттенком
Количество страниц: 783

О книге «Історія війн і військового мистецтва. Том 3. Від масових армій до відродження професійних армій (XX — XXI ст.)» Леонтій Войтович, Віктор Голубко, Валерій Грицюк, Леонід Кривизюк, Олександр Лисенко

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунків між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технологій, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війнами. Таким чином можна стверджувати, що військова історія фактично є найповнішою історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття. Третій том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від масових армій до відродження професійних армій (ХХ – початок ХХІ ст.). Основну увагу приділено подіям двох світових війн. Уперше детально розібрані військові дії на території України, роль партизанів та участь українського народу в цих війнах. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, усіх, хто цікавиться військовою історією.

Купить книгу «Історія війн і військового мистецтва. Том 3. Від масових армій до відродження професійних армій (XX — XXI ст.)» Леонтій Войтович, Віктор Голубко, Валерій Грицюк, Леонід Кривизюк, Олександр Лисенко в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Історія війн і військового мистецтва. Том 3. Від масових армій до відродження професійних армій (XX — XXI ст.)" (Леонтій Войтович, Віктор Голубко, Валерій Грицюк, Леонід Кривизюк, Олександр Лисенко) с ISBN 978-966-03-8744-7 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
783
Формат
200x265 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Леонтій Войтович, Віктор Голубко, Валерій Грицюк, Леонід Кривизюк, Олександр Лисенко

Рецензии на книгу «Історія війн і військового мистецтва. Том 3. Від масових армій до відродження професійних армій (XX — XXI ст.)».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями