Історія війн і військового мистецтва. Том 2. Від профексійних найманих армій до масових (мобілізаціоних) армій (початок XVI — початок XX ст.) - Леонтій Войтович, Юрій Овсінський (978-966-03-8350-0)

Історія війн і військового мистецтва. Том 2. Від профексійних найманих армій до масових (мобілізаціоних) армій (початок XVI — початок XX ст.) - Леонтій Войтович, Юрій Овсінський (978-966-03-8350-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 1802
1 802 грн
  • ISBN: 978-966-03-8350-0
  • Код товара: 357306
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: тверда обкладинка
Бумага: офсетная с оттенком
Количество страниц: 971

О книге «Історія війн і військового мистецтва. Том 2. Від профексійних найманих армій до масових (мобілізаціоних) армій (початок XVI — початок XX ст.)» Леонтій Войтович, Юрій Овсінський

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунки між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технології, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війною. Таким чином, можна стверджувати, що військова історія фактично є найбільш повною історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття. Другий том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок XVI cт. — початок ХХ ст.). Основна увага приділена подіям і особистостям, які мали вплив на розвиток і еволюцію військової справи в Європі. Вперше розкрита участь і роль українців у війнах цього періоду. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, всіх, хто цікавиться військовою історією.

Купить книгу «Історія війн і військового мистецтва. Том 2. Від профексійних найманих армій до масових (мобілізаціоних) армій (початок XVI — початок XX ст.)» Леонтій Войтович, Юрій Овсінський в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Історія війн і військового мистецтва. Том 2. Від профексійних найманих армій до масових (мобілізаціоних) армій (початок XVI — початок XX ст.)" (Леонтій Войтович, Юрій Овсінський) с ISBN 978-966-03-8350-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
тверда обкладинка
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
971
Формат
205x265 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Леонтій Войтович, Юрій Овсінський

Рецензии на книгу «Історія війн і військового мистецтва. Том 2. Від профексійних найманих армій до масових (мобілізаціоних) армій (початок XVI — початок XX ст.)».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями