Ключові показники менеджменту. 100+ фінансових коефіцієнтів для ефективного управління компанією - Кіаран Волш (978-617-7866-96-0)

Ключові показники менеджменту. 100+ фінансових коефіцієнтів для ефективного управління компанією - Кіаран Волш (978-617-7866-96-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 740
740 грн
  • ISBN: 978-617-7866-96-0
  • Код товара: 357210
Основные характеристики
Автор: Кіаран Волш
Переводчик: Ярослав Вішталюк
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 432

О книге «Ключові показники менеджменту. 100+ фінансових коефіцієнтів для ефективного управління компанією» Кіаран Волш

Це вичерпний посібник з використання ключових фінансових показників, які широко застосовують в управлінні сучасним бізнесом безвідносно до розміру та сфери діяльності. За допомогою цієї книги професійні фінансисти систематизують свої навички, а необізнані з цією сферою управлінці опанують базові знання: від формування корпоративної звітності й ухвалення обґрунтованих рішень до ефективних переговорів з купівлі-продажу компанії та залучення інвестицій. Книжка буде корисна фінансистам, управлінцям нефінансових напрямів, які хочуть опанувати фінансові категорії та показники. Видання також зацікавить студентів та викладачів економічних навчальних закладів. Унікальна особливість і цінність книги — наочні схеми на основі показників звітності провідних компаній світу. Завдяки легкій і зрозумілій подачі інформації ця книга — мастрід для викладачів і студентів економічних, управлінських спеціальностей та слухачів програм МВА. Кіаран Волш — головний спеціаліст з фінансів Ірландського інституту менеджменту в Дубліні. До того як перейти до лав теоретиків, він 15 років був активним практиком, займаючись промисловим бізнесом. Багаторічна співпраця з керівниками вищих рангів допомогла йому розробити унікальний підхід до підготовки спеціалістів з корпоративних фінансів, який він викладає у багатьох країнах Східної та Західної Європи, а також Близького Сходу.

Купить книгу «Ключові показники менеджменту. 100+ фінансових коефіцієнтів для ефективного управління компанією» Кіаран Волш в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Ключові показники менеджменту. 100+ фінансових коефіцієнтів для ефективного управління компанією" (Кіаран Волш) с ISBN 978-617-7866-96-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Ярослав Вішталюк
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
432
Формат
160х240 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Кіаран Волш

Рецензии на книгу «Ключові показники менеджменту. 100+ фінансових коефіцієнтів для ефективного управління компанією».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями