Потужні презентації.Ідеальний план, як за допомогою вебінарів, онлайн-медіа, виступів і семінарів успішно продавати будь-що - Ден Кеннеді, Дастін Метьюз (978-617-522-132-7)

Потужні презентації.Ідеальний план, як за допомогою вебінарів, онлайн-медіа, виступів і семінарів успішно продавати будь-що - Ден Кеннеді, Дастін Метьюз (978-617-522-132-7)

Есть в наличии
Есть в наличии 390
390 грн
  • ISBN: 978-617-522-132-7
  • Код товара: 357033
Основные характеристики
Переводчик: Олег Буйвол
Редактор: Т. Попова
Язык: украинский
Переплёт: твердая оболожка
Оформление обложки: О. Кухаренко

О книге «Потужні презентації.Ідеальний план, як за допомогою вебінарів, онлайн-медіа, виступів і семінарів успішно продавати будь-що» Ден Кеннеді, Дастін Метьюз

Чи може одна чудова презентація зробити вас багатим? Чи здатна вона запустити, підживити та розбудувати цілу компанію? Або надати звичайному бізнесу надзвичайну перевагу? І якщо так, то як навчитися створювати та проводити такі потужні презентації для будь-яких цілей — стільки, скільки вам потрібно, і так часто, як це необхідно? Відповіді на ці та інші нагальні запитання нададуть справжні професіонали у створенні та використанні ефективних презентацій — люди, які досягли успіху завдяки вмінню виступати перед різноманітними аудиторіями. Книжка буде корисною для всіх, хто прагне опанувати майстерність переконливо доносити власні думки.

Купить книгу «Потужні презентації.Ідеальний план, як за допомогою вебінарів, онлайн-медіа, виступів і семінарів успішно продавати будь-що» Ден Кеннеді, Дастін Метьюз в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Потужні презентації.Ідеальний план, як за допомогою вебінарів, онлайн-медіа, виступів і семінарів успішно продавати будь-що" (Ден Кеннеді, Дастін Метьюз) с ISBN 978-617-522-132-7 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олег Буйвол
Редактор
Т. Попова
Язык
украинский
Переплёт
твердая оболожка
Оформление обложки
О. Кухаренко
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
208
Формат
170х240 мм
Автор
Ден Кеннеді, Дастін Метьюз

Рецензии на книгу «Потужні презентації.Ідеальний план, як за допомогою вебінарів, онлайн-медіа, виступів і семінарів успішно продавати будь-що».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями