Англійський супертренажер. Слова з аудіюванням. Програма 1 класу - Ірина Іванова, Юлія Іванова, Jim Whalen (978-966-2654-74-5)

Англійський супертренажер. Слова з аудіюванням. Програма 1 класу - Ірина Іванова, Юлія Іванова, Jim Whalen (978-966-2654-74-5)

Есть в наличии
Есть в наличии 60
60 грн
  • ISBN: 978-966-2654-74-5
  • Код товара: 356852
Основные характеристики
Язык: английский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 47
Формат: 165х235 мм

О книге «Англійський супертренажер. Слова з аудіюванням. Програма 1 класу» Ірина Іванова, Юлія Іванова, Jim Whalen

Вивчайте слова і граматичні конструкції за програмою 1го класу через веселі пісні-чанти, цікаві завдання, які навчать дитину правильно писати, читати і сприймати на слух англійські слова. Вивчення нових слів для будь-якої іноземної мови становить неабияку проблему. Особливо, коли йдеться про дітей. Неможливо просто примусити дитину вивчити слова. Адже навчання має бути цікавим, інакше можна відбити у дитини бажання навчатися. Саме для цікавого і невимушеного вивчення англійських слів і створено цей тренажер. Кожний урок книги ”Англійський супертренажер. Слова з аудіюванням. Програма 1 класу” (Юлія Іванова) починається коротким введенням англійських слів (4-5 слів на урок) під веселу ритмічну музику в стилы реп. Завдяки цьому слова краще запам’ятовуються, і діти вчаться правильно вимовляти нові англійські слова. До всіх слів дається малюнок, щоб створити у дитини правильну асоціацію. Щоб навчання було ще ефективнішим і цікавішим, до книги розроблені картки з лексичними і граматичними іграми. Основні характеристики цього лексичного тренажеру: 91 ігрове завдання; 54 аудіозаписи (пісні-чанти та завдання на аудіювання); справжні завдання на аудіювання, на яких дитина вчиться впізнавати на слух не тільки окремі слова, але й прості речення; вправи на розвиток усного мовлення; найпростіші граматичні конструкції зі словами, що вивчаються.

Купить книгу «Англійський супертренажер. Слова з аудіюванням. Програма 1 класу» Ірина Іванова, Юлія Іванова, Jim Whalen в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Англійський супертренажер. Слова з аудіюванням. Програма 1 класу" (Ірина Іванова, Юлія Іванова, Jim Whalen) с ISBN 978-966-2654-74-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
английский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
47
Формат
165х235 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Ірина Іванова, Юлія Іванова, Jim Whalen

Рецензии на книгу «Англійський супертренажер. Слова з аудіюванням. Програма 1 класу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями