Історія України. Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкові для розпізнавання абітурієнтами. Портрети історичних персоналій. Підготовка до ЗНО - Маргарита Більчук, Оксана Давидова, Георгій Давидов (978-966-07-4126-3)

Історія України. Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкові для розпізнавання абітурієнтами. Портрети історичних персоналій. Підготовка до ЗНО - Маргарита Більчук, Оксана Давидова, Георгій Давидов (978-966-07-4126-3)

Есть в наличии
Есть в наличии 122
122 грн
  • ISBN: 978-966-07-4126-3
  • Код товара: 356705
Основные характеристики
Редактор: Маргарита Більчук
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Оформление обложки: Віталій Нехай
Бумага: офсетная белая

О книге «Історія України. Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкові для розпізнавання абітурієнтами. Портрети історичних персоналій. Підготовка до ЗНО» Маргарита Більчук, Оксана Давидова, Георгій Давидов

Посібник містить добірку фотозображень пам’яток архітектури та репродукцій творів образотворчого мистецтва, обов’язкових для розпізнавання абітурієнтами під час ЗНО з історії України; а також фотопортретів історичних персоналій, чиї імена містить програма ЗНО з історії України (відповідно до чинної програми ЗНО). Для випускників шкіл, вступників до вищих навчальних закладів та вчителів історії України.

Купить книгу «Історія України. Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкові для розпізнавання абітурієнтами. Портрети історичних персоналій. Підготовка до ЗНО» Маргарита Більчук, Оксана Давидова, Георгій Давидов в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Історія України. Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкові для розпізнавання абітурієнтами. Портрети історичних персоналій. Підготовка до ЗНО" (Маргарита Більчук, Оксана Давидова, Георгій Давидов) с ISBN 978-966-07-4126-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Маргарита Більчук
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Оформление обложки
Віталій Нехай
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
160
Формат
165х240 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Маргарита Більчук, Оксана Давидова, Георгій Давидов

Рецензии на книгу «Історія України. Пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкові для розпізнавання абітурієнтами. Портрети історичних персоналій. Підготовка до ЗНО».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями