Оцінка нейромоторної готовності до навчання. Діагностичні тести рівня розвитку від ІНФП та шкільна коррекційна програма - Саллі Годдард Блайт (978-617-09-7756-4)

Оцінка нейромоторної готовності до навчання. Діагностичні тести рівня розвитку від ІНФП та шкільна коррекційна програма - Саллі Годдард Блайт (978-617-09-7756-4)

Есть в наличии
Есть в наличии 199
199 грн
  • ISBN: 978-617-09-7756-4
  • Код товара: 356537
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 96
Формат: 210х290 мм

О книге «Оцінка нейромоторної готовності до навчання. Діагностичні тести рівня розвитку від ІНФП та шкільна коррекційна програма» Саллі Годдард Блайт

Чимало дітей у загальноосвітніх школах має труднощі у навчанні через нейромоторну незрілість. Незважаючи на те, що існує кілька розвивальних рухових програм, унікальність моделі, розробленої в ІНФП, полягає в тому, що її ретельно оцінили під час досліджень і на практиці. Вона постійно виявлялася більш ефективною для вдосконалення нейромоторних показників, ніж інші загальнорухові програми. Книгу «Оцінка нейромоторної готовності до навчання» написано на основі навчального посібника, що використовується як частина популярних навчальних курсів ІНФП, які є фундаментом загального підходу ІНФП. Книга містить інформацію, що зазвичай пропонують до уваги лише під час програм навчання спеціалістів. Посібник складається з чотирьох розділів. У першому розділі (Вступ) авторка розкриває суть нейромоторної незрілості та причини її виникнення. У другому наведено тести для оцінювання ключових рефлексів і зорового сприйняття у дітей 4-7 років; у третьому — дітей від 7,5 років і старше. У четвертому розділі детально викладено повну розвивальну рухову програму, розроблену для використання як у класах, так і в невеликих групах протягом одного навчального року.

Купить книгу «Оцінка нейромоторної готовності до навчання. Діагностичні тести рівня розвитку від ІНФП та шкільна коррекційна програма» Саллі Годдард Блайт в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Оцінка нейромоторної готовності до навчання. Діагностичні тести рівня розвитку від ІНФП та шкільна коррекційна програма" (Саллі Годдард Блайт) с ISBN 978-617-09-7756-4 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
96
Формат
210х290 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Саллі Годдард Блайт

Рецензии на книгу «Оцінка нейромоторної готовності до навчання. Діагностичні тести рівня розвитку від ІНФП та шкільна коррекційна програма».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями