Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Ґейтса, Енді Ґроува та Стіва Джобса - Майкл А. Кусумано, Девід Б. Йоффі (978-617-15-0170-6)

Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Ґейтса, Енді Ґроува та Стіва Джобса - Майкл А. Кусумано, Девід Б. Йоффі (978-617-15-0170-6)

Есть в наличии
Есть в наличии 341
341 грн
  • ISBN: 978-617-15-0170-6
  • Код товара: 356120
Основные характеристики
Переводчик: Світлана Новікова
Редактор: Д. Орел
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная с оттенком

О книге «Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Ґейтса, Енді Ґроува та Стіва Джобса» Майкл А. Кусумано, Девід Б. Йоффі

Девід Б. Йоффі — професор Гарвардської бізнес-школи, який часто публікується в New York Times, Wall Street Journal та Harvard Business Review. Свого часу наймолодший із членів ради директорів Intel, він автор та співавтор дев’яти книжок і більш ніж 100 досліджень із бізнес-стратегії та міжнародного управління, що продані накладом понад 3 мільйони примірників. Майкл А. Кусумано — почесний професор менеджменту Массачусетського технологічного інституту. Ресурс silicon.com називає його однією з найвпливовіших постатей у галузі технологій та ІТ. Він є автором і співавтором одинадцяти книжок зі стратегії, розробки продуктів та підприємництва в індустрії програмного забезпечення. Як стають видатними стратегами? Ґейтс, Ґроув і Джобс були першими «бізнес-зірками» у сучасному світі технологій. Аналізуючи їхній тридцятирічний досвід управління компаніями сукупною вартістю в 1,5 трильйона доларів — Microsoft, Intel та Apple, — автори цієї книжки сформулювали п’ять основних правил, що виявилися спільними у стратегічному плануванні цих гігантів ринку та дозволили випередити конкурентів, які цими принципами нехтували. Саме ці правила допомогли стільниковому телефону iPhone далеко посунути індустріальних гігантів Nokia та BlackBerry, крихітній компанії Microsoft із Сіетла взяти гору над своїм головним замовником — на той час найдорожчою у світі компанією IBM, а майже збанкрутілій фірмі Intel здолати японців, корейців та європейців у боротьбі за світове лідерство в новій революційній технології — виробництві мікропроцесорів. Ця книжка — путівник найкращими сторінками досвіду стратегічного планування, управління та практичної діяльності, який дозволить будь-кому стати ефективним стратегом.

Купить книгу «Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Ґейтса, Енді Ґроува та Стіва Джобса» Майкл А. Кусумано, Девід Б. Йоффі в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Ґейтса, Енді Ґроува та Стіва Джобса" (Майкл А. Кусумано, Девід Б. Йоффі) с ISBN 978-617-15-0170-6 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Світлана Новікова
Редактор
Д. Орел
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
256
Формат
135х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Майкл А. Кусумано, Девід Б. Йоффі

Рецензии на книгу «Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Ґейтса, Енді Ґроува та Стіва Джобса».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями