Історія та громадянська освіта. Зошит для учнів 6 класу. Формувальне, поточне та підсумкове оцінюв - Антоніна Макаревич, Олександр Охріменко, Юлія Топольницька, Олександр Панарін (978-966-945-378-5)

Історія та громадянська освіта. Зошит для учнів 6 класу. Формувальне, поточне та підсумкове оцінюв - Антоніна Макаревич, Олександр Охріменко, Юлія Топольницька, Олександр Панарін (978-966-945-378-5)

Есть в наличии
Есть в наличии 90
90 грн
  • ISBN: 978-966-945-378-5
  • Код товара: 356086
Основные характеристики
Редактор: О. Радзивілл
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: газетная
Количество страниц: 128

О книге «Історія та громадянська освіта. Зошит для учнів 6 класу. Формувальне, поточне та підсумкове оцінюв» Антоніна Макаревич, Олександр Охріменко, Юлія Топольницька, Олександр Панарін

Робочий зошит створено відповідно до вимог Державного стандарту базової середньої освіти (громадянська та історична галузь освіти). Видання покликане допомогти проводити формувальне, поточне оцінювання щоуроку, а також підсумкове оцінювання по завершенні вивчення теми. Завдання для підсумкового оцінювання запропоновано у двох варіантах. Компетентнісний підхід у навчанні реалізовано в частині «Практика». Передбачено завдання для саморефлексії, які допоможуть учневі / учениці усвідомити, що йому / їй вдалося чи ні, виявити труднощі, мотиватори до навчання, свої сильні та слабкі сторони. Для учнів 6 класу, вчителів, методистів та батьків.

Купить книгу «Історія та громадянська освіта. Зошит для учнів 6 класу. Формувальне, поточне та підсумкове оцінюв» Антоніна Макаревич, Олександр Охріменко, Юлія Топольницька, Олександр Панарін в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Історія та громадянська освіта. Зошит для учнів 6 класу. Формувальне, поточне та підсумкове оцінюв" (Антоніна Макаревич, Олександр Охріменко, Юлія Топольницька, Олександр Панарін) с ISBN 978-966-945-378-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Радзивілл
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
газетная
Количество страниц
128
Формат
200х265 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Антоніна Макаревич, Олександр Охріменко, Юлія Топольницька, Олександр Панарін

Рецензии на книгу «Історія та громадянська освіта. Зошит для учнів 6 класу. Формувальне, поточне та підсумкове оцінюв».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями