Збірник завдань для діагностувальних перевірок з української мови та читання. 3 клас - Катерина Пономарьова (978-966-991-169-8)

Збірник завдань для діагностувальних перевірок з української мови та читання. 3 клас - Катерина Пономарьова (978-966-991-169-8)

Есть в наличии
Есть в наличии 52
52 грн
  • ISBN: 978-966-991-169-8
  • Код товара: 356074
Основные характеристики
Редактор: І. Красуцька
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая

О книге «Збірник завдань для діагностувальних перевірок з української мови та читання. 3 клас» Катерина Пономарьова

Посібник призначено для діагностувальних перевірок результатів навчання учнів з української мови та читання в 3 класі. Види, зміст і форма запропонованих перевірних робіт відповідають чинним Типовим освітнім програмам та «Методичним рекомендаціям щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти», затвердженим наказом МОН України від 13 липня 2021 р. No 813. Посібник складається з двох частин: перевірних робіт для учнів і додатків для вчителя/вчительки. У першій частині вміщено завдання для перевірки аудіювання, діалогічного й монологічного мовлення, читання вголос, розуміння прочитаних текстів, умінь працювати з медіатекстами, застосування знань з мови (у двох варіантах), тексти для списування, місце для на писання диктантів. Прослуховування аудіозапису текстів для аудіювання можна здійснити за QR-кодами. У додатках подано інформацію для вчителя/вчительки щодо проведення діагностувальних перевірок, а також тексти для аудіювання, усних переказів і диктантів.

Купить книгу «Збірник завдань для діагностувальних перевірок з української мови та читання. 3 клас» Катерина Пономарьова в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Збірник завдань для діагностувальних перевірок з української мови та читання. 3 клас" (Катерина Пономарьова) с ISBN 978-966-991-169-8 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Красуцька
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
56
Формат
160х240 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Катерина Пономарьова

Рецензии на книгу «Збірник завдань для діагностувальних перевірок з української мови та читання. 3 клас».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями