Мистецтво стратегії. Посібник до упіху в житті та бізнесі від експертів теорії гри - Авінаш К. Діксіт, Баррі Дж. Нейлбафф (978-617-679-362-5)

Мистецтво стратегії. Посібник до упіху в житті та бізнесі від експертів теорії гри - Авінаш К. Діксіт, Баррі Дж. Нейлбафф (978-617-679-362-5)

Есть в наличии
Есть в наличии 450
450 грн
  • ISBN: 978-617-679-362-5
  • Код товара: 355536
Основные характеристики
Переводчик: Анастасія Богоніс
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Костянтин Марценківський

О книге «Мистецтво стратегії. Посібник до упіху в житті та бізнесі від експертів теорії гри» Авінаш К. Діксіт, Баррі Дж. Нейлбафф

Стратегічне мислення — це мистецтво перевершити суперника, усвідомлюючи, що суперник намагається перевершити тебе. Це також мистецтво пошуку шляхів до співпраці, навіть коли інші керовані винятково особистим зиском. Це мистецтво тлумачити і виявляти інформацію. А ще мистецтво ставити себе на місце іншого, щоб передбачити його вчинки й уплинути на них. Автори книжки вважають, що майстерне стратегічне мислення за таких численних і розмаїтих ситуацій і надалі залишається мистецтвом, але в основі його є кілька простих базових принципів — так і виникає ціла наука стратегії, а саме — теорія гри. Книжка для тих, хто хоче досягти більшого у бізнесі та житті, використовуючи науково доведені стратегії, а також для тих, хто захоплюється математикою і теорією ігор.

Купить книгу «Мистецтво стратегії. Посібник до упіху в житті та бізнесі від експертів теорії гри» Авінаш К. Діксіт, Баррі Дж. Нейлбафф в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Мистецтво стратегії. Посібник до упіху в житті та бізнесі від експертів теорії гри" (Авінаш К. Діксіт, Баррі Дж. Нейлбафф) с ISBN 978-617-679-362-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Анастасія Богоніс
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Костянтин Марценківський
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
616
Формат
150х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Авінаш К. Діксіт, Баррі Дж. Нейлбафф

Рецензии на книгу «Мистецтво стратегії. Посібник до упіху в житті та бізнесі від експертів теорії гри».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями