Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва - Дмитро Донцов (978-966-03-7793-6)

Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва - Дмитро Донцов (978-966-03-7793-6)

Нет в продаже
Нет в продаже 370
370 грн
  • ISBN: 978-966-03-7793-6
  • Код товара: 355484
Основные характеристики
Составитель: Юрій Винничук
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: О. Гугалова-Мєшкова
Бумага: газетная

О книге «Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва» Дмитро Донцов

Дмитро Донцов (1883—1973) займає особливе місце в історії української політичної думки ХХ сторіччя. Його думки і погляди мали значний, а подекуди й вирішальний вплив на сучасників, готуючи молоде покоління до боротьби за незалежність України. Серед українських ідеологів, творчість яких настільки завзято фальшували та перебріхували, Дмитро Донцов безперечно попереду. Але в наш час, коли месіанізм автора щодо утворення незалежної Української держави дочекався здійснення, його праці й надалі посідають вагоме значення. Вони вилущують з нас почуття меншовартості, формують патріотизм і тлумачать усі історичні помилки. А термін «націоналізм», яким фальшувальники нас лякали, називаючи то «тоталітарним», то «інтегральним», чого у автора ніколи не було, сприймається зараз уже не так страшно. Бо донцовський націоналізм – це перш за все боротьба за незнищенність української національної ідеї. Такої ж самої ідеї, якою керуються і всі решта європейських націй.

Купить книгу «Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва» Дмитро Донцов в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва" (Дмитро Донцов) с ISBN 978-966-03-7793-6 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Составитель
Юрій Винничук
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
О. Гугалова-Мєшкова
Бумага
газетная
Количество страниц
571
Формат
135х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.430
Автор
Дмитро Донцов

Рецензии на книгу «Ідеологія. Націоналізм. Незримі скрижалі Кобзаря. Маса і провід. Дух отари і дух провідництва».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями