Велич і ницість. Історія про Черчилля, його родину та спротив під час Лондонського бліцу - Ерік Ларсон (978-617-8115-69-2)

Велич і ницість. Історія про Черчилля, його родину та спротив під час Лондонського бліцу - Ерік Ларсон (978-617-8115-69-2)

Есть в наличии
Есть в наличии 600
600 грн
  • ISBN: 978-617-8115-69-2
  • Код товара: 355395
Основные характеристики
Автор: Ерік Ларсон
Переводчик: Анна Марховська
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Орест Підлісецький
Бумага: офсетная с оттенком

О книге «Велич і ницість. Історія про Черчилля, його родину та спротив під час Лондонського бліцу» Ерік Ларсон

Це історія про рік, що зробив Черчилля Черчиллем — отим ексцентричним генієм, яким ми його знаємо. Він працював у ліжку чи ванній, спав будь-де й будь-коли, ненавидів свист і помилки у звітах міністрів. А ще — ніколи не розлучався із чорною валізою для паперів і вмінням підбадьорити інших — навіть коли розповідав сумні історії. Що переживав прем’єр, коли його переповнювало дражливе передчуття труднощів і можливостей? Коли тисячі бомб шматували його місто, а він ціною надзусиль вигризав довіру Штатів до Британії як союзника? Як реагувала його сім’я, коли торохтіли повітряні атаки, вили сирени й гуркотіли бомбардувальники? Це емоційна історія Черчилля, його родини і Британії на помежів’ї миру й війни. Книжка особливо близька українцям, адже описує реалії Британії під час війни: що переживали люди, як реагувала влада, як вдалося об’єднати суспільство тощо. Ерік Ларсон — автор восьми книжок, шість з яких стали бестселерами New York Times. За твором «Диявол у Білому місті» готується мінісеріал з Кіану Рівзом у головній ролі для платформи Hulu, а StudioCanal and Playtone Productions має права на екранізацію «У саду чудовиськ».

Купить книгу «Велич і ницість. Історія про Черчилля, його родину та спротив під час Лондонського бліцу» Ерік Ларсон в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Велич і ницість. Історія про Черчилля, його родину та спротив під час Лондонського бліцу" (Ерік Ларсон) с ISBN 978-617-8115-69-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Анна Марховська
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Орест Підлісецький
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
592
Формат
145х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Ерік Ларсон

Рецензии на книгу «Велич і ницість. Історія про Черчилля, його родину та спротив під час Лондонського бліцу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями