Стратегії кризових комунікацій: як готуватися заздалегідь, ефективно реагувати та цілком відновлюватись - Аманда Коулман (978-617-522-077-1)

Стратегії кризових комунікацій: як готуватися заздалегідь, ефективно реагувати та цілком відновлюватись - Аманда Коулман (978-617-522-077-1)

Есть в наличии
Есть в наличии 390
390 грн
  • ISBN: 978-617-522-077-1
  • Код товара: 355291
Основные характеристики
Переводчик: Ольга Татаренко
Редактор: А. Клімов
Серия: #PROBusiness
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Стратегії кризових комунікацій: як готуватися заздалегідь, ефективно реагувати та цілком відновлюватись» Аманда Коулман

Чи можна підготуватися до кризи? Як захистити репутацію компанії? Чи можна відновитися після подій, які загрожують самому існуванню бізнесу? Видатна британська консультантка Аманда Коулман дає чіткі й переконливі відповіді на ці та чимало інших запитань, що зазвичай хвилюють вдумливих керівників і піарників. Ця актуальна книжка є втіленням більш ніж двадцятирічного досвіду практичної роботи авторки в галузі кризових комунікацій. Цінні поради, наведені результати досліджень і велика кількість конкретних прикладів стануть справжнім ресурсом у повсякденній діяльності професійного комунікатора до настання кризи і на будь-якому її етапі. А продумане планування, своєчасне реагування та постійна увага до людей допоможуть захистити бізнес, зробивши його міцним і стійким до будь-яких викликів.

Купить книгу «Стратегії кризових комунікацій: як готуватися заздалегідь, ефективно реагувати та цілком відновлюватись» Аманда Коулман в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Стратегії кризових комунікацій: як готуватися заздалегідь, ефективно реагувати та цілком відновлюватись" (Аманда Коулман) с ISBN 978-617-522-077-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Ольга Татаренко
Редактор
А. Клімов
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
200
Формат
170х240 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Аманда Коулман

Рецензии на книгу «Стратегії кризових комунікацій: як готуватися заздалегідь, ефективно реагувати та цілком відновлюватись».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями