Крихкість інтернет-покоління. Як тепличне виховання шкодить сучасній молоді - Ґреґ Лук’янофф, Джонатан Гайдт (978-617-8115-75-3)

Крихкість інтернет-покоління. Як тепличне виховання шкодить сучасній молоді - Ґреґ Лук’янофф, Джонатан Гайдт (978-617-8115-75-3)

Есть в наличии
Есть в наличии 339
339 грн
  • ISBN: 978-617-8115-75-3
  • Код товара: 355233
Основные характеристики
Переводчик: Євгенія Кузнєцова
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Ілля Лазоркін
Бумага: офсетная с оттенком

О книге «Крихкість інтернет-покоління. Як тепличне виховання шкодить сучасній молоді» Ґреґ Лук’янофф, Джонатан Гайдт

У цивілізованому світі щось пішло не так. Молоді люди зривають виступи спікерів та водночас бояться чесно говорити, страждають від депресії і навіть вдаються до самогубств. Що сталося? Автори цієї книжки досліджують безліч суспільних тенденцій, що впливають на формування ментальної крихкості молодого покоління у США. Зокрема вони аналізують параноїдальне батьківство, зникнення вільної дитячої гри, одержимість безпекою на всіх ланках американської освіти: від дитсадка до університетів, а також вплив інтернету, соцмереж та гаджетів. Книжка містить детальні практичні поради з використання когнітивно-поведінкової терапії для зміцнення психічного здоров’я серед молоді й дорослих. Для всіх, кого бентежить сучасне виховання і статистика депресії. Для батьків, які хочуть виховати дітей самостійними і зрілими особистостями. Для молоді, яку ослаблюють тепличні умови й діджиталізація, та яка водночас хоче бути сильною й успішною.

Купить книгу «Крихкість інтернет-покоління. Як тепличне виховання шкодить сучасній молоді» Ґреґ Лук’янофф, Джонатан Гайдт в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Крихкість інтернет-покоління. Як тепличне виховання шкодить сучасній молоді" (Ґреґ Лук’янофф, Джонатан Гайдт) с ISBN 978-617-8115-75-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Євгенія Кузнєцова
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Ілля Лазоркін
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
400
Формат
145х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.520
Автор
Ґреґ Лук’янофф, Джонатан Гайдт

Рецензии на книгу «Крихкість інтернет-покоління. Як тепличне виховання шкодить сучасній молоді».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями