Японське економічне диво. Як професійна влада та бізнес збудували провідну економіку світу - Чалмерс Джонсон (978-617-8115-21-0)

Японське економічне диво. Як професійна влада та бізнес збудували провідну економіку світу - Чалмерс Джонсон (978-617-8115-21-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 456
456 грн
  • ISBN: 978-617-8115-21-0
  • Код товара: 355232
Основные характеристики
Переводчик: Роман Клочко
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Ольга Старостіна

О книге «Японське економічне диво. Як професійна влада та бізнес збудували провідну економіку світу» Чалмерс Джонсон

Чи хотіли б ви мати японську автівку, ноутбук або фотоапарат? Хто ж від такого відмовиться?! А чи знаєте ви, що відбувалося за лаштунками японського економічного дива, яке перетворило зруйновану війною Японію на другу економіку світу? Чалмерс Джонсон показує, що японське «диво» було цілком рукотворним і гарно спланованим. Автор посвячує читача в роботу мозкового центру економічних реформ — Міністерства міжнародної торгівлі та промисловості Японії. Саме там, за зачиненими дверима, влада та бізнес разом виробляли стратегічні рішення, що вплинули на міжнародний успіх Mitsubishi Heavy Industries, Toyota Motor Corporation, Sony Corporation тощо. Замість чекати на «диво», японці його проєктували й планомірно втілювали в життя. Україні слід вивчити цей урок. Для усіх, хто хоче знати, як відбудувати зруйновану війною країну та перетворити її на світового лідера.

Купить книгу «Японське економічне диво. Як професійна влада та бізнес збудували провідну економіку світу» Чалмерс Джонсон в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Японське економічне диво. Як професійна влада та бізнес збудували провідну економіку світу" (Чалмерс Джонсон) с ISBN 978-617-8115-21-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Роман Клочко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Ольга Старостіна
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
456
Формат
145х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Чалмерс Джонсон

Рецензии на книгу «Японське економічне диво. Як професійна влада та бізнес збудували провідну економіку світу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями