Сирні мандри. Про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння - Леся Кравецька (978-617-12-9611-4)

Сирні мандри. Про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння - Леся Кравецька (978-617-12-9611-4)

Есть в наличии
Есть в наличии 245
245 грн
  • ISBN: 978-617-12-9611-4
  • Код товара: 355153
Основные характеристики
Фотограф: Леся Кравецька
Редактор: О. Журенко
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Анастасія Попова

О книге «Сирні мандри. Про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння» Леся Кравецька

Домашнє сироваріння - нелегка справа. Простого слідування рецепту часто недостатньо для того, щоб отримати той сир чи інший молочний продукт. Але якщо знати всі тонкощі та розуміти кулінарну хімію, смачний результат гарантований. Саме про це ми й поговоримо в книжці. Я, Леся Кравецька, вправна господиня, кулінарна блогерка та знавчиня української кухні, з радістю навчу вас варити вдома адигейський сир, панір, маскарпоне, сир косичку, м’який і твердий плавлений сир, бринзу, моцареллу, сулугуні, фету, рікотту та інші різновиди сиру. Дам підказки, як досягти найкращого результату, поясню з наукової точки зору, які процеси відбуваються на вашій кухні та як ви можете на них вплинути. А ще розкажу, що можна приготувати з сироватки, яка залишилася після виготовлення сиру. Ви зможете створювати власні рецепти. o Твердий плавлений сир з карамелізованими горіхами та базиліком o Сир для грилю типу Халумі з м’ятою та чебрецем o Сир з винною скоринкою o Згущене молоко за 15 хвилин o Рогалики на сироватці

Купить книгу «Сирні мандри. Про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння» Леся Кравецька в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Сирні мандри. Про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння" (Леся Кравецька) с ISBN 978-617-12-9611-4 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Фотограф
Леся Кравецька
Редактор
О. Журенко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Анастасія Попова
Бумага
мелованная
Формат
150х220 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Леся Кравецька

Рецензии на книгу «Сирні мандри. Про закваски, ферменти, температуру та інші тонкощі домашнього сироваріння».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями