Інструментарій agle-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованних команд - Пітер Конінг (978-617-522-090-0)

Інструментарій agle-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованних команд - Пітер Конінг (978-617-522-090-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 490
490 грн
  • ISBN: 978-617-522-090-0
  • Код товара: 355073
Основные характеристики
Переводчик: Вікторія Луненко
Редактор: Т. Попова
Серия: #PROSystem
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Інструментарій agle-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованних команд» Пітер Конінг

Якщо ви очолюєте організації, у яких застосовуються гнучкі методи, то знаєте, наскільки важливо створити правильне середовище для своїх agile-команд. Традиційні інструменти, як-от діаграми Ганта, детальні плани та повсякденні (низькорівневі) ключові показники ефективності, не є адекватними для складних швидкозмінних ринків, але просто довіряти учасникам та командам провадження самокерування також недостатньо. У книжці «Інструментарій agile-лідера» Пітер Конінг, давній лідер у сфері гнучкої розробки, надає безцінний управлінський штурвал для agile-лідерів та їхніх команд. З огляду на свій великий досвід, який допомагає лідерам отримувати більше цінності від гнучкої розробки, автор пропонує комплексний набір інструментів для постійного вдосконалення робочого середовища, зокрема структур, показників, методів проведення зустрічей тощо для створення успішних команд, які розробляють революційні продукти та послуги.

Купить книгу «Інструментарій agle-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованних команд» Пітер Конінг в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Інструментарій agle-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованних команд" (Пітер Конінг) с ISBN 978-617-522-090-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Вікторія Луненко
Редактор
Т. Попова
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
І. Нестеренко
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
224
Формат
170х240 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Пітер Конінг

Рецензии на книгу «Інструментарій agle-лідера. Учимося успішно розвиватися за допомогою самокерованних команд».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями