Англійські прислів’я та іхні українські відповідники / Українські прислів’я та їхні англійські відповідники - Ганна Зінченко (978-966-498-587-8)

Англійські прислів’я та іхні українські відповідники / Українські прислів’я та їхні англійські відповідники - Ганна Зінченко (978-966-498-587-8)

Есть в наличии
Есть в наличии 130
130 грн
  • ISBN: 978-966-498-587-8
  • Код товара: 354975
Основные характеристики
Язык: английский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная с оттенком
Количество страниц: 112

О книге «Англійські прислів’я та іхні українські відповідники / Українські прислів’я та їхні англійські відповідники» Ганна Зінченко

Посібник містить близько 750 традиційних і сучасних англо-аме­риканських прислів’їв і приказок з їхніми україн­сь­кими відповідниками. Він складається з двох частин: англо-укра­їнської та українсько-англійської. Матеріал розміщено за тематичними розділами. Книга призначена для студентів філологічних та перек­ладацьких спе­ціальностей, а також для усіх, хто прагне поглибити свої знання з англійської та української мов і фольклору.

Купить книгу «Англійські прислів’я та іхні українські відповідники / Українські прислів’я та їхні англійські відповідники» Ганна Зінченко в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Англійські прислів’я та іхні українські відповідники / Українські прислів’я та їхні англійські відповідники" (Ганна Зінченко) с ISBN 978-966-498-587-8 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
английский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
112
Формат
120х165 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Ганна Зінченко

Рецензии на книгу «Англійські прислів’я та іхні українські відповідники / Українські прислів’я та їхні англійські відповідники».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями