Матері з межовим розладом особистості та їхні діти: як впоратися з напруженістю, непередбачуванністю та непостійністю у взаєминах з матір’ю - Крістін Енн Лоусон (978-617-7840-34-2)

Матері з межовим розладом особистості та їхні діти: як впоратися з напруженістю, непередбачуванністю та непостійністю у взаєминах з матір’ю - Крістін Енн Лоусон (978-617-7840-34-2)

Есть в наличии
Есть в наличии 866
866 грн
  • ISBN: 978-617-7840-34-2
  • Код товара: 354973
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 320
Формат: 150х220 мм

О книге «Матері з межовим розладом особистості та їхні діти: як впоратися з напруженістю, непередбачуванністю та непостійністю у взаєминах з матір’ю» Крістін Енн Лоусон

У цій книзі наочно показується, як матері, які страждають від межового розладу особистості , виховують дітей, які, навіть ставши дорослими, продовжують блукати та марно прагнуть до безпечної батьківської гавані, не розуміючи, що у матері вони не знайдуть не тільки рідного причалу, а й рятівного берега. У книзі описуються чотири типажі матерів з МРЛ: “безпритульниця”, “відлюдниця”, “королева” та “відьма”. Книга призначена для дорослих дітей, які були виховані матерями з МРЛ, а також для терапевтів, що працюють з ними.

Купить книгу «Матері з межовим розладом особистості та їхні діти: як впоратися з напруженістю, непередбачуванністю та непостійністю у взаєминах з матір’ю» Крістін Енн Лоусон в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Матері з межовим розладом особистості та їхні діти: як впоратися з напруженістю, непередбачуванністю та непостійністю у взаєминах з матір’ю" (Крістін Енн Лоусон) с ISBN 978-617-7840-34-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
320
Формат
150х220 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Крістін Енн Лоусон

Рецензии на книгу «Матері з межовим розладом особистості та їхні діти: як впоратися з напруженістю, непередбачуванністю та непостійністю у взаєминах з матір’ю».

0 0

Куплен в этом магазине: Да

Довгоочікувана книга українською мовою!

Моя оценка:
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями