Як будувати відносини з країнами Азії. Економіка, дипломатія, культурні особливості - Сергій Корсунський (978-966-982-443-1)

Як будувати відносини з країнами Азії. Економіка, дипломатія, культурні особливості - Сергій Корсунський (978-966-982-443-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 180
180 грн
  • ISBN: 978-966-982-443-1
  • Код товара: 354806
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Вікторія Долгіх
Бумага: офсетная с оттенком

О книге «Як будувати відносини з країнами Азії. Економіка, дипломатія, культурні особливості» Сергій Корсунський

Азія — найбільший за територією і населенням континент, зі складною історією і бурхливим сьогоденням. Азійські країни — одні з визначальних у міжнародній політиці XXI століття, але для багатьох залишаються майже невідомими. Азійський вектор зовнішньої політики України потребує розуміння особливостей держав цього регіону та стратегії розбудови відносин з ними на засадах спільних інтересів. У цій книжці автор підсумовує свої спостереження щодо економічних, соціальних і культурних особливостей, які допоможуть скласти цілісну картину про те, якою може бути взаємодія з країнами Південно-Східної і Східної Азії.

Купить книгу «Як будувати відносини з країнами Азії. Економіка, дипломатія, культурні особливості» Сергій Корсунський в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Як будувати відносини з країнами Азії. Економіка, дипломатія, культурні особливості" (Сергій Корсунський) с ISBN 978-966-982-443-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Вікторія Долгіх
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
288
Формат
150х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Сергій Корсунський

Рецензии на книгу «Як будувати відносини з країнами Азії. Економіка, дипломатія, культурні особливості».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями