Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії - Наталі Берґ, Мія Найтс (978-966-982-332-8)

Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії - Наталі Берґ, Мія Найтс (978-966-982-332-8)

Есть в наличии
Есть в наличии 383
383 грн
  • ISBN: 978-966-982-332-8
  • Код товара: 354792
Основные характеристики
Переводчик: Олександр Оржицький
Серия: Бізнес
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Аліна Бєлякова

О книге «Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії» Наталі Берґ, Мія Найтс

Титан комерції ХХІ століття виріс зі звичайного книжково ритейлера. Під час написання цієї книжки продажі Amazon складали щонайменше половину від усіх онлайн-продажів у США. Так, ідеться про одну з найдорожчих публічних компаній у світі, лідера ринку хмарних обчислень і голосових технологій. Для конкурентів Amazon нещадний і грізний. Для покупців —легкий і дедалі необхідніший, адже Amazon — це доступ до мільйонів продуктів із найшвидшим доставленням. А як щодо доступу за лаштунки найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії? На вас чекає чимало провокативного й такого, про що прагнуть дізнатися власники великих і дрібних торговельних мереж. Amazon задає глобальні ритейл-тренди, тож будьте в тренді! Про авторів Наталі Берґ багато років консультувала потужні мережі роздрібної торгівлі, домагаючи їм успішно конкурувати або співпрацювати із такими ритейл-гігантами, як Walmart і Amazon. Пані Берґ обіймала. посаду директорки Global Research у Planet Retail, на сьогодні керує , власною консалтинговою компанією NBK Retail, що входить до 30 найвпливовіших роздрібних мереж. Мія Найтс спеціалізується на використанні корпоративних технологій у роздрібній торгівлі. До керівної посади в Eagle Eye Solutions була директоркою з глобальних технологічних досліджень у Planet Retail, а також старшою аналітикинею в IDC Retail Insights.

Купить книгу «Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії» Наталі Берґ, Мія Найтс в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії" (Наталі Берґ, Мія Найтс) с ISBN 978-966-982-332-8 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олександр Оржицький
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Аліна Бєлякова
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
464
Формат
150х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Наталі Берґ, Мія Найтс

Рецензии на книгу «Amazon і майбутнє електронної торгівлі. Корпоративна еволюція найбільшої у світі клієнтоорієнтованої компанії».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями