Як говорити так, щоб маленькі діти слухали. Виживання з дітьми 2–7 років - Джоанна Фабер, Джулі Кінґ (978-966-982-781-4)

Як говорити так, щоб маленькі діти слухали. Виживання з дітьми 2–7 років - Джоанна Фабер, Джулі Кінґ (978-966-982-781-4)

Есть в наличии
Есть в наличии 330
330 грн
  • ISBN: 978-966-982-781-4
  • Код товара: 354538
Основные характеристики
Переводчик: Олена Старова
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Вікторія Смаль

О книге «Як говорити так, щоб маленькі діти слухали. Виживання з дітьми 2–7 років» Джоанна Фабер, Джулі Кінґ

Дитина кричить і штовхається, не хоче чистити зуби та їсти овочі, кидається речами, бешкетує в супермаркеті та… не чує вас? Геть не чує… Джоанна Файбер і Джулі Кінґ — експертки з виховання — діляться своєю мудрістю, накопиченою протягом багатьох років проведення майстер-класів для батьків, учителів і педіатрів. Завдяки новаторському поєднанню оповідок з робочої практики, батьківських історій та авторських спостережень ви отримаєте конкретні інструменти й поради. Вони змінять ваші стосунки з дітьми й навчать говорити так, що малеча слухатиме вас із зацікавленістю та щирим інтересом. А ще книжка допоможе маленьким дітям стати самодостатніми дорослими, які з розумінням і повагою ставляться до своїх батьків, учителів, старших братів/сестер й однолітків. Читаючи книжку, батьки відчують, що не самотні в складному спілкуванні з маленькими впертими дітлахами, які не хочуть чистити зуби, задираються до інших дітей та (як може помилково здатися) не піддаються жодним методикам виховання.

Купить книгу «Як говорити так, щоб маленькі діти слухали. Виживання з дітьми 2–7 років» Джоанна Фабер, Джулі Кінґ в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Як говорити так, щоб маленькі діти слухали. Виживання з дітьми 2–7 років" (Джоанна Фабер, Джулі Кінґ) с ISBN 978-966-982-781-4 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олена Старова
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Вікторія Смаль
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
432
Формат
150х205 мм
Иллюстрации
черно-белые
Вес
0.445
Автор
Джоанна Фабер, Джулі Кінґ

Рецензии на книгу «Як говорити так, щоб маленькі діти слухали. Виживання з дітьми 2–7 років».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями