Стосунки в родині. Як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру - Вікторія Боярина (978-617-7544-36-3)

Стосунки в родині. Як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру - Вікторія Боярина (978-617-7544-36-3)

Есть в наличии
Есть в наличии 280
280 грн
  • ISBN: 978-617-7544-36-3
  • Код товара: 354491
Основные характеристики
Переводчик: Кшися Свйонтек
Художник: Юлія Тверітіна
Язык: украинский
Переплёт: мягкий

О книге «Стосунки в родині. Як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру» Вікторія Боярина

У книжці «Стосунки в родині: як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру» розкриті питання усвідомленого батьківства, підготовки до вагітності та пологів, а також стадій дорослішання дитини, її сексуального виховання і навчання фінансової грамотності, найновіших освітніх систем і виховання в добу високих технологій. Із появою дітей у родині актуалізуються питання розвитку сімейних традицій та створення нових звичаїв, започаткування проєктів для всієї родини, що стосуються здорового способу життя, благодійності тощо. Бренд та місія сім’ї також скеровують усіх її членів в одному напрямку — до любові, добробуту й щастя. Серія «Сім’я в пріоритеті» комплексно розглядає всі аспекти сімейних стосунків, етапи створення, розвитку родини й управління нею. Життєві уроки від Вікторії Бояриної, думки експертів, корисні посилання і практичні завдання допоможуть вам цілеспрямовано розвивати подружні стосунки. «Стосунки в родині. Як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру» — це друга книжка серії «Сім’я в пріоритеті».

Купить книгу «Стосунки в родині. Як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру» Вікторія Боярина в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Стосунки в родині. Як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру" (Вікторія Боярина) с ISBN 978-617-7544-36-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Кшися Свйонтек
Художник
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
352
Формат
170х215 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Вікторія Боярина

Рецензии на книгу «Стосунки в родині. Як стати усвідомленими батьками і сформувати сімейну культуру».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями