Мистецтво кольору: Суб’єктивний досвід і об’єктивне пізнання як шлях до мистецтва - Йоганнес Іттен (978-617-8025-24-3)

Мистецтво кольору: Суб’єктивний досвід і об’єктивне пізнання як шлях до мистецтва - Йоганнес Іттен (978-617-8025-24-3)

Есть в наличии
Есть в наличии 452
452 грн
  • ISBN: 978-617-8025-24-3
  • Код товара: 354416
Основные характеристики
Переводчик: Сергій Святенко
Редактор: Оксана Плаксій
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая

О книге «Мистецтво кольору: Суб’єктивний досвід і об’єктивне пізнання як шлях до мистецтва» Йоганнес Іттен

«Чи існують для митця, який лише формується, та у сфері естетики загалом певні беззаперечні закони кольору і його правила, — чи, може, естетична оцінка кольору є лише вираженням суб’єктивної думки? Мої учні часто ставили мені це запитання, і кожного разу я відповідав так: ”Якщо ви, самі цього не знаючи, можете створити шедевр із використанням кольору, то вам не потрібно нічого знати про ці закони. Якщо ж вам не вдається створити шедевр, нічого не знаючи про закони кольору, то треба працювати над знаннями”. Навчання й теорія потрібні під час поверхової роботи з кольором. Коли ж ідеться про ґрунтовну роботу, то в гру вступає інтуїція, і все відбувається ніби само собою. Я ґрунтовно вивчав колір у великих майстрів і упевнився в тому, що всі вони володіли знаннями про нього. Наука про колір Ґете, Рунґе, Бецольда, Шевреля та Гельцеля була для мене надзвичайно цінна. Я сподіваюся, що в цій книзі мені вдалося пояснити багато проблем кольору. Треба займатися не лише основоположними законами та правилами об’єктивного мистецтва, а й заглиблюватися у сферу суб’єктивної обмеженості, тобто суб’єктивної оцінки кольору. Якщо ж хочемо позбутися суб’єктивної прив’язки, то цього ми зможемо досягти лише за допомогою вивчення та пізнання об’єктивних законів», — із передмови Йоганнеса Іттена.

Купить книгу «Мистецтво кольору: Суб’єктивний досвід і об’єктивне пізнання як шлях до мистецтва» Йоганнес Іттен в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Мистецтво кольору: Суб’єктивний досвід і об’єктивне пізнання як шлях до мистецтва" (Йоганнес Іттен) с ISBN 978-617-8025-24-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Сергій Святенко
Редактор
Оксана Плаксій
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
96
Формат
210x210 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Йоганнес Іттен

Рецензии на книгу «Мистецтво кольору: Суб’єктивний досвід і об’єктивне пізнання як шлях до мистецтва».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями