Антихрист у 3-х томах. Том 2. Справжня історія Орди-Росії. Престол сатани (1917 рік — наші дні) - Василь Базів (978-617-55-1078-0)

Антихрист у 3-х томах. Том 2. Справжня історія Орди-Росії. Престол сатани (1917 рік — наші дні) - Василь Базів (978-617-55-1078-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 140
140 грн
  • ISBN: 978-617-55-1078-0
  • Код товара: 353886
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Оформление обложки: Максим Мендор
Бумага: типографская

О книге «Антихрист у 3-х томах. Том 2. Справжня історія Орди-Росії. Престол сатани (1917 рік — наші дні)» Василь Базів

Василь Базів — знаний в Україні та за її межами письменник, політик, дипломат, учений, візіонер. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки: роман «Хрест», який було висунуто на Шевченківську премію, філософський трилер у двох томах «Кінець світу: до і після», політичний сатирикон «Брати, або Могила для тушки», автобіографічний роман «Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі», онтологічна притча «Honey. Ротвейлер Божий», «Антихрист» (т. 1.). Фундаментальна трилогія есе-досліджень «Антихрист. Справжня історія Орди-Росії» — вулканічна версія-заперечення усіх відомих ідеологічних міфів про походження Московії та її стосунків із Руссю-Україною. Пошук крізь духовно-релігійну оптику приводить до карколомного висновку, що у Росії витворилася антихристиянська версія християнства. З-під варварської маски прозирає смертоносний оскал антихриста, що оселився на північних околицях Євразійського континенту. Полярний антропогенез витворив несумісні між собою ідентичності Русі-України і Орди-Московії, що призвело до війни ординської Росії проти християнської України. Трилогія подає велетенську панораму із тисячами маловідомих подій, невідомих фактів, імен — від короля (князя) Русі-України Володимира Рюрика до президента України Петра Порошенка. Другий том «Престол сатани», що охоплює період від 1917 року і до проголошення на руїнах «Імперії зла» незалежної України, — це багатомільйонний мартиролог найкривавішої у вселюдській історії антихристиянської держави, яка пішла війною проти Бога.

Купить книгу «Антихрист у 3-х томах. Том 2. Справжня історія Орди-Росії. Престол сатани (1917 рік — наші дні)» Василь Базів в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Антихрист у 3-х томах. Том 2. Справжня історія Орди-Росії. Престол сатани (1917 рік — наші дні)" (Василь Базів) с ISBN 978-617-55-1078-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Оформление обложки
Максим Мендор
Бумага
типографская
Количество страниц
283
Формат
130х200 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.190
Автор
Василь Базів

Рецензии на книгу «Антихрист у 3-х томах. Том 2. Справжня історія Орди-Росії. Престол сатани (1917 рік — наші дні)».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями