Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу - Юрген Аппело (978-617-09-6882-1)

Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу - Юрген Аппело (978-617-09-6882-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 400
400 грн
  • ISBN: 978-617-09-6882-1
  • Код товара: 353133
Основные характеристики
Название оригинала: Startup, Scaleup, Screwup: 42 Tools to Accelerate Lean and Agile Business Growth
Переводчик: Марія Хандога
Серия: #PROBusiness
Язык: украинский
Переплёт: твердая оболожка

О книге «Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу» Юрген Аппело

Юрген Аппело, успішний підприємець і широко відомий фахівець із проб­лем лідерства, прокладає нові шляхи в менеджменті, щоби допомогти творчим організаціям вижити і досягти успіху у 21 столітті. Його нова книжка «Стартап, скейлап, скрюап» базується не тільки на власному досвіді автора з керування стартапами, але й на дослідженнях та інтерв’ю, проведених в багатьох країнах Європи.  Головна мета автора — уніфікація методів та інструментів, що успішно використовуються стартапами та скейлапами на основі принципів і практик, популяризованих lean- та agile-спільнотами в усіх сферах управління бізнесом. Також йдеться про докорінну зміну способу, у який люди навчаються вдосконалювати себе і трансформувати свої організації. Для засновників стартапів, членів їх команд, а також для незалежних і корпоративних підприємців та бізнес-лідерів.

Купить книгу «Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу» Юрген Аппело в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу" (Юрген Аппело) с ISBN 978-617-09-6882-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Startup, Scaleup, Screwup: 42 Tools to Accelerate Lean and Agile Business Growth
Переводчик
Марія Хандога
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердая оболожка
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
240
Формат
170х240 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Юрген Аппело

Рецензии на книгу «Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями