Що ви несете? Дмитро Дубілет розповідає найцікавіші історії про прапори усіх країн світ - Дмитро Дубілет (978-617-7544-96-7)

Що ви несете? Дмитро Дубілет розповідає найцікавіші історії про прапори усіх країн світ - Дмитро Дубілет (978-617-7544-96-7)

Нет в продаже
Нет в продаже 252
252 грн
  • ISBN: 978-617-7544-96-7
  • Код товара: 352876
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 264
Формат: 140x215 мм

О книге «Що ви несете? Дмитро Дубілет розповідає найцікавіші історії про прапори усіх країн світ» Дмитро Дубілет

Ця книга — про прапори. Щоправда, прапори — це лише привід, щоб зануритися в найцікавіші історії з усіх куточків світу. Більшість прапорів — це доволі невигадливі рисунки. Та якщо ви знаєте, чому та чи інша держава обрала певний дизайн прапора, найімовірніше, ви маєте загальне уявлення про історію, географію та культуру цієї країни. Приміром, зірка на прапорі Демократичної Республіки Конґо нагадує нам про те, що Артур Конан Дойл назвав найбільшим злочином проти людства. Орел на прапорі Мексики — про те, як ацтеки принесли в жертву богам доньку вождя сусіднього племені. Зірки на прапорі Тувалу — про дивовижний казус у назві країни.

Купить книгу «Що ви несете? Дмитро Дубілет розповідає найцікавіші історії про прапори усіх країн світ» Дмитро Дубілет в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Що ви несете? Дмитро Дубілет розповідає найцікавіші історії про прапори усіх країн світ" (Дмитро Дубілет) с ISBN 978-617-7544-96-7 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
264
Формат
140x215 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Дмитро Дубілет

Рецензии на книгу «Що ви несете? Дмитро Дубілет розповідає найцікавіші історії про прапори усіх країн світ».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями