Історія України (вступ до історії). 5 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання - Світлана Коніщева (978-966-925-023-0)

Історія України (вступ до історії). 5 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання - Світлана Коніщева (978-966-925-023-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 47
47 грн
  • ISBN: 978-966-925-023-0
  • Код товара: 352289
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: газетная
Количество страниц: 40

О книге «Історія України (вступ до історії). 5 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання» Світлана Коніщева

Робочий зошит укладено відповідно до чинної навчальної програми з історії України з урахуванням змін, що затверджені Міністерством освіти і науки України. Мета створення цього посібника – не тільки допомогти вчителеві провести всі тематичні роботи протягом року, але й у ході вивчення теми, завдяки практичним роботам, виявити рівень підготовки учня з пройденого матеріалу. Зошит може бути корисним і як підготовка до складання ДПА та ЗНО, оскільки містить теоретичні запитання і типові види завдань як для атестації, так і для оцінювання. Зошит розрахований на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів історії.

Купить книгу «Історія України (вступ до історії). 5 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання» Світлана Коніщева в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Історія України (вступ до історії). 5 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання" (Світлана Коніщева) с ISBN 978-966-925-023-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
газетная
Количество страниц
40
Формат
200х280 мми
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Світлана Коніщева

Рецензии на книгу «Історія України (вступ до історії). 5 клас: зошит для поточного та тематичного оцінювання».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями