Казки день-ніч - Олена Ульєва (978-966-925-250-0)

Казки день-ніч - Олена Ульєва (978-966-925-250-0)

Есть в наличии
Есть в наличии 209
209 грн
  • ISBN: 978-966-925-250-0
  • Код товара: 350090
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: мелованная
Количество страниц: 64

О книге «Казки день-ніч» Олена Ульєва

Для чого потрібні казки? Для того щоб веселити вдень і заспокоювати вночі. У цій книжці — два в одному: одна половина казок денні, друга половина — для вкладання спати. Книжка стане незамінним помічником для вашого малюка. Розважить, розсмішить або, навпаки, втихомирить де завгодно і коли завгодно. Поселіть її в кімнаті у дитини, беріть з собою, не розлучайтеся з нею ні на хвилину! Подружіть її з вашим малюком!

Купить книгу «Казки день-ніч» Олена Ульєва в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Казки день-ніч" (Олена Ульєва) с ISBN 978-966-925-250-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
мелованная
Количество страниц
64
Формат
200х260 мм
Иллюстрации
цветные
Вес
0.420
Автор
Олена Ульєва

Рецензии на книгу «Казки день-ніч».

0 0

Куплен в этом магазине: Да

Достоинства:

Структура, ілюстрації, зміст

Недостатки:

Немає

Це книга-перевертень: першу частину становлять казочки,які доречно читати дитині вдень, а другу,яку слід читати з іншого боку, - казки перед сном. Герої першої частини - активні, сповнені енергії та оптимізму, кожну хвилину свого життя присвячують розкриттю таємниць навколишнього світу. Бути добрим чи заздрісним, допомагати іншим у скрутну хвилину чи думати лише про себе, які риси характеру є позитивними та бажаними,а які ні - ці та інші уроки виносить дитина з кожного твору, спостерігаючи за героями.
Мета "нічних" казок - заспокоїти дитину після бурхливого й сповненого вражень дня та налаштувати на спокійний та цілющий сон. Ненав'язливими штрихами зупиняючись майже на всіх батьківських проблемах з дитячим сном, авторка вчинками та роздумами тварин, порадами для них підводить дитину до усвідомлення правильної поведінки. Також письменниця прагне викликати у дитини асоціації зі сном як чимось спокійним, затишним та безпечним

Моя оценка:
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями