Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки - Анна Топіліна (978-617-7544-88-2)

Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки - Анна Топіліна (978-617-7544-88-2)

Есть в наличии
Есть в наличии 300
300 грн
  • ISBN: 978-617-7544-88-2
  • Код товара: 349223
Основные характеристики
Переводчик: Наталія Валевська
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная с оттенком
Количество страниц: 328

О книге «Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки» Анна Топіліна

Усі ми прагнемо кохати і бути коханими. Проблема лише в тім, що на шляху до щасливої любові стоїть забагато перепон, хибних уявлень і патріархальних стереотипів. Особливо — якщо ми народилися дівчатками. Ця книжка присвячена саме ілюзіям, що перешкоджають побудові приємних і плідних стосунків. Авторка аналізує власний досвід та намагається розібратися, чи щось із накопичених людством знань і мудрості (а надто —?немудрості) про жінок, чоловіків та їхні взаємини можна систематизувати, впорядкувати і практично використати для створення «єдинорога» наших часів — здорових стосунків. Тривала, серйозна, саркастична, відверта і болісна розмова з собою перетворилася на книжку, яка не дасть усіх відповідей, але допоможе поставити правильні запитання і утвердитися в тому, що ти завжди інтуїтивно розуміла про суспільний і культурний тиск, міф про романтичне кохання, здорові та нездорові стосунки, тривожні маркери на перших етапах знайомства, уміння вчасно піти, буття собою і спроби змінити іншого, баланс і динаміку сил у парі, повагу до власних кордонів, тіло та секс у стосунках і решту речей таких очевидних, що ми схильні про них забувати, відкидаючи всі шанси на своє персональне, крафтове, унікальне «довго і щасливо». А ми його, чорт забирай, варті!

Купить книгу «Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки» Анна Топіліна в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки" (Анна Топіліна) с ISBN 978-617-7544-88-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Наталія Валевська
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
328
Формат
145х220 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Анна Топіліна

Рецензии на книгу «Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями