Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу - Сергій Біденко, Ірина Золотаревич (978-617-7933-14-3)

Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу - Сергій Біденко, Ірина Золотаревич (978-617-7933-14-3)

Нет в продаже
Нет в продаже 239
239 грн
  • ISBN: 978-617-7933-14-3
  • Код товара: 348849
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 224
Формат: 170х215 мм

О книге «Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу» Сергій Біденко, Ірина Золотаревич

Добре ім’я компанії та її власника допомагає отримувати більший дохід, а погана слава—веде до фінансових збитків. Керівники багатьох українських компаній на власному досвіді переконалися, що за захист та відновлення репутації доводиться заплатити високу ціну. Ця книжка допомагає сформувати навички системного захисту бізнесу від кризи ще до її виникнення та вміння бути стійкими й сильними під час таких випробувань. Сергій Біденко та Ірина Золотаревич, автори цієї книжки, діляться практичними рекомендаціями з тими, хто вже має досвід репутаційних криз, і тими, хто поки що з ними не стикався. Ті з читачів, хто вже пережив репутаційний стрес, знайдуть покроковий план побудови захисту від нових криз. Тим, кого криза ще не спіткала, ця книжка допоможе створити власну систему реагування на репутаційні ризики і кризи та знайти способи протидіяти їм. Це видання стане антистресовим помічником для власників, керівників та спеціалістів українських компаній, які розуміють важливість створення і розбудови ділової та персональної репутації.

Купить книгу «Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу» Сергій Біденко, Ірина Золотаревич в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу" (Сергій Біденко, Ірина Золотаревич) с ISBN 978-617-7933-14-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
224
Формат
170х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.400
Автор
Сергій Біденко, Ірина Золотаревич

Рецензии на книгу «Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями