English with Smiling Sam. Англійська з усміхненим Семом. Робочий зошит для 1 класу + зошит-прописи - Оксана Карпюк (978-617-609-099-1)

English with Smiling Sam. Англійська з усміхненим Семом. Робочий зошит для 1 класу + зошит-прописи - Оксана Карпюк (978-617-609-099-1)

Есть в наличии
Есть в наличии 169
169 грн
  • ISBN: 978-617-609-099-1
  • Код товара: 347589
Основные характеристики
Редактор: Наталія Батрин
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая

О книге «English with Smiling Sam. Англійська з усміхненим Семом. Робочий зошит для 1 класу + зошит-прописи» Оксана Карпюк

Робочий зошит до підручника ”English with Smiling Sam” є компонентом навчально-методичного комплекту з англійської мови для 1 класу Нової української школи, створеного на основі авторської концепції позитивної мотивації та креативного іншомовного навчання молодших школярів, в основі якої лежить діяльнісний підхід та комунікативно-ігрова методика. Посильні для першокласника завдання, що містяться у посібнику, є структурно і змістовно інтегрованими з підручником та націлюють на краще засвоєння його матеріалу. Цікаві вправи, ігрові завдання робочого зошита сприятимуть підвищенню мотивації шестирічного учня до вивчення англійської мови, збагатять його навчальний досвід та урізноманітнять навчальний інструментарій для роботи з англійською мовою у 1 класі. Робочий зошит містить аудіосупровід, який є у вільному доступі на сайті видавництва, та код доступу до інтерактивного мультимедійного додатку, за допомогою якого Ви зможете завантажити програму на Ваш комп’ютер або інший пристрій.

Купить книгу «English with Smiling Sam. Англійська з усміхненим Семом. Робочий зошит для 1 класу + зошит-прописи» Оксана Карпюк в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "English with Smiling Sam. Англійська з усміхненим Семом. Робочий зошит для 1 класу + зошит-прописи" (Оксана Карпюк) с ISBN 978-617-609-099-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталія Батрин
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
96
Формат
200х255 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Оксана Карпюк

Рецензии на книгу «English with Smiling Sam. Англійська з усміхненим Семом. Робочий зошит для 1 класу + зошит-прописи».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями