Любов та бюджет. Домашні фінанси для сімейних пар на шляху до фінансової свободи - Любомир Остапів (978-617-7544-97-4)

Любов та бюджет. Домашні фінанси для сімейних пар на шляху до фінансової свободи - Любомир Остапів (978-617-7544-97-4)

Есть в наличии
Есть в наличии 306
306 грн
  • ISBN: 978-617-7544-97-4
  • Код товара: 347160
Основные характеристики
Редактор: Світлана Андрющенко
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 288

О книге «Любов та бюджет. Домашні фінанси для сімейних пар на шляху до фінансової свободи» Любомир Остапів

Якщо ви мешкаєте в Україні й вирішили написати книжку, яка порушує найбільш замовчувані та незручні теми, то це буде книжка не про секс. Це буде книжка про гроші. Звісно, не про абстрактні гроші заокеанських мільярдерів або вітчизняних олігархів, а про свої, рідні. «Любов та бюджет» не є книжкою про те, як заробити гроші. Вона про те, як керувати заробленим. Більшість підходів і практичних порад адресовано людям, які живуть разом і тому керують не тільки особистим, а й сімейним бюджетом. Любомир Остапів проходить із ними весь шлях до фінансової свободи — від перших незручних розмов до вибору інструментів для обліку та планування, прийняття рішень щодо банку, кредитів та інвестицій. Тримаючи руку на пульсі фінансів, автор для оновленої книжки «Любов та бюджет» актуалізував усі розділи, додав новинки як із поведінкової економіки, так і з українського фінансового ринку. З’явився новий розділ «Human Capital. Захистити себе та рідних від форсмажорів», адже саме медичні витрати є найбільш недооціненими у фінансових прогнозах родин. Доданий також розділ «Ваш шлях до фінансової свободи. Кейси». Уже продано понад 10 тисяч примірників! Купівля кожного з них однозначно стала вдалою інвестицією для українських родин.

Купить книгу «Любов та бюджет. Домашні фінанси для сімейних пар на шляху до фінансової свободи» Любомир Остапів в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Любов та бюджет. Домашні фінанси для сімейних пар на шляху до фінансової свободи" (Любомир Остапів) с ISBN 978-617-7544-97-4 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Світлана Андрющенко
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
288
Формат
170х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.505
Автор
Любомир Остапів

Рецензии на книгу «Любов та бюджет. Домашні фінанси для сімейних пар на шляху до фінансової свободи».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями